Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Hybrid eSports

Stream Not Starting On Twitch.tv

Question

i bought a roxio hd pro yesterday I tested out the streaming and it worked about 3 times. Woke up this morning to stream again and everything on the software is fine but when i go into my channel the stream isn't appearing only my channel logo. Anyone know how to fix this? I have tried the ping tester and tried different bitrates and stuff but no luck. If no one here can help me could you direct me to phone support for this device? My upload speed is well over 5.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I just installed the HD Pro today and am having the same problem. It shows up in the capture window fine, but when you go to twitch tv there's nothing there but the channel logo. BUT it did record two of my test videos....even though it did not show them live. As though I captured and then posted them instead of livestreaming.....hmmmm? not good.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I switched from my laptop to my desktop and seem to be having more success. But what a pain if I'm gonna have to have the HD Pro inputting into my desktop. I don't have all my consoles near it, so I have to limit what I can stream. There's a lot of delay, but I'm still feeling my way thru the process so hopefully, it will improve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×