Jump to content

Roxio Community

Red "no Signal" Message.


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Prazia

Prazia

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 03 January 2013 - 11:31 AM

I received the Roxio Game Capture HD Pro for Christmas, and have been having this problem ever since. I've re-installed and repaired the program at least twenty times now, and it still isn't working. My computer specs are completely up to date, and far exceed the minimum requirements for recording game play. I have all of the drivers installed and up to date, and all of the Roxio software updates installed. When I check my devices (under game controllers) only one Roxio Game Capture device displays. What on earth is the problem here?

Extremely frustrated that I cannot get this to work. At this rate, I'm never using another Roxio product again, because this is just pathetic. Oh, and I forgot to mention it but all of my cables are connected properly. This is using an Xbox.

I just now realized that it is actually a problem that I'm not seeing two Roxio devices. Working on trying to fix this now.

Edit #2: I also forgot to mention that when I hit "Tools" and select "Options" the program freezes and windows tries to check for a solution to the problem.



Edit: Yep, still doesn't work even after following these steps to the T:


With the Roxio USB Device plugged in, right click the unknown device, and click uninstall.

Unplug the USB Device from the PC and reboot the PC.

When the PC is up and running place the Roxio installation disc in a drive and run repair when it's offered. When it's finished reboot the PC.

When the PC is up and running open device manager and plugin the Roxio USB Device and the 2 Roxio Game Cap entries should be there.

Edited by Prazia, 03 January 2013 - 12:09 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users