Jump to content
  • 0
marcelgriggs

Rendering Problems

Question

I have had my roxio for 3 weeks and in the begining I was able to capture, edit, and render in HD but now i can't.

 

I start my new products in 16:9

I tried all of the HD option and the file quality

I know that I'm recording HD because before I put the video in videowave its in HD

please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have had my roxio for 3 weeks and in the begining I was able to capture, edit, and render in HD but now i can't.

 

I start my new products in 16:9

I tried all of the HD option and the file quality

I know that I'm recording HD because before I put the video in videowave its in HD

please help.

 

You can't what? How about some details :blink: All you have said "something no longer works"

 

What have you done to your system since it worked?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The only thing that i have done is began to capture in 1080i and 1080p, and I originally captured in 720p.

I went back to 720p and I stil can not render in HD.

But again its not that my roxio isnt capture in HD it just not rendering in HD.

Besides that i havent done anything new

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You keep leaving out everything between 'I capture' and 'I can't'...

 

It is the missing details that we need :lol:

 

First - what happens when you Export As? Why do you think it in not HD?

 

When you load your clip, right click and tell us what the Properties - Details has to say about it?

 

post-39730-0-24562400-1371295289_thumb.jpg

 

Actually, if you would post a pic or two we might spot something sooner ;) (posting info

HERE)

 

For example, if you add Anything in front of your clip that is non-HD, it will change your choices in Export As :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×