Jump to content

Roxio Community

Unable To Build Render Graph


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 AwaitingApproval

AwaitingApproval

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male

Posted 28 July 2013 - 01:55 AM

Hey guys, I'v been using this editing software for months, but suddenly, yesterday when I tied to render a file it came up with "Unable to Build render Graph" When I clicked 'Create video file'.

I'v tied changing it from hardware to software and back again but that made no difference. I'v googled it but can't seem to find the solution. Any help would be appreciated.

Thanks guys,
CJ

#2 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 34,883 posts
  • Gender:Male

Posted 28 July 2013 - 03:46 AM

How did you make out on your YouTube project you mentioned back in May???

The "Unable to Build render Graph" message is a bit like a dog chasing its' tail :lol:

What I find when I hit that is that I need to take EACH AND EVERY clip in a Project  and individually do an Export As :wacko:

Then build a New Project with these Exported clips...

Now you could try that with say 1/2 of the clips and see what happens ;)

If it fails, keep Halving the Half's until it works...

Let us know what you find!
Posted Image

#3 Covenant Knight

Covenant Knight

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 25 November 2013 - 08:01 AM

I'm having the same problem, I've also done what you have posted here but hey its still unable to build the graph.I have wasted a few hours selecting clip by clip too.

#4 Covenant Knight

Covenant Knight

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 25 November 2013 - 08:04 AM

The Export as is where the render graph is, and its not working

#5 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 34,883 posts
  • Gender:Male

Posted 25 November 2013 - 08:33 AM

View PostCovenant Knight, on 25 November 2013 - 08:01 AM, said:

I'm having the same problem, I've also done what you have posted here but hey its still unable to build the graph.I have wasted a few hours selecting clip by clip too.

View PostCovenant Knight, on 25 November 2013 - 08:04 AM, said:

The Export as is where the render graph is, and its not working

You pop into someone Else's conversation with a couple of bits and pieces and think that anyone will know what you even talking about??? :huh:

Start a new topic and clearly describe what you are talking about maybe even include a screen cap or two (posting info  HERE)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users