Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Estee

Video Lag Help!

Question

I recorded a video using my canon eos rebel t3i camera and I filmed in RAW mode, I put it on my computer and then tried using my Roxio Video Lab HD, when i selected the file that i wanted to edit, it chose just fine and it came up looking normal, then when i clicked the play button it was skipping and the audio was faster and the video was skipping. How do I fix this Problem??? PLEASE HELP!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I recorded a video using my canon eos rebel t3i camera and I filmed in RAW mode, I put it on my computer and then tried using my Roxio Video Lab HD, when i selected the file that i wanted to edit, it chose just fine and it came up looking normal, then when i clicked the play button it was skipping and the audio was faster and the video was skipping. How do I fix this Problem??? PLEASE HELP!!!

 

Are you sure it was RAW? That is usually reserved for images (pictures).

 

Most dSLR masquerading as camcorders use a mov format.for video. Roxio products have a problem with some of them. Download a free third party converter and convert the file to mpg2 HD and use that in Video Lab. There are several frre ones available. I have used "Any Video Converter" because it will do batch convert.

 

Let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×