Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 20 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
cufugi

Decolorisation Ps3 Problem And No Signal In Software

Question

Hi, I couldn't find the regular Game capture forum so I came to the HD Pro one. I have my Roxio Game Capture setup perfectly;

Console component cable into PS3 and YPbPr in and Audio LR in, and the include cables going into my tv. The audio is going through my Turtle Beach cables too. The USB is going into my laptop, which ha the disc installed.

 

Firstly,

MY PS3 IS SHOWING UP DISCOLORED IN YPBPR.

I don't know why, everything is setup fine; compared to YouTube. I have no component channel, so I used YPbPr, and tried on two different TVs. The issue is sill there. (See attached images)

 

Secondly,

THE CAPTURE SOFTWARE WILL NOT DETECT MY CARD

Updated, everything, and it still says no signal and will not detect the card.

 

Please help me if you can.

Edited by cufugi
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What color is the "no signal".

 

 

Green indicates the device in not even plugged into the PC. or installed wrong.

 

 

Red indicates that the device is being recognized properly, but it is not receiving a signal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×