Jump to content

Question

So, I recently had to reset my laptop to factory standards. Prior to resetting, I was able to capture gameplay no problem. Now, after reset, I installed Roxio Game Capture HD Pro, opened the app (the one that takes you to the 'Capture' and 'Edit and Share' buttons) and when I click on 'Capture' nothing happens. It doesn't open, and my laptop doesn't even go into the thinking process like when opening a program. But when I click 'Edit and Share' it works just fine. I can't find anything like this happening on Google, and browsed the forum a little bit, but to no avail. Please, help me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Let's just start out at 'Step 2' :lol:

 

Do it carefully, just as outlined!!!

 

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

 

Download and install the
Uninstaller. Then run it in
Moderate Mode
to remove any traces of Roxio.

 

Then turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Now insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When the Install competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Whenever I plug in Roxio GameCapture HD Pro now, I get a message saying

"USB Device Not Recognized

One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message."

And, upon clicking, it takes me to a window showing something along the lines of this

 

-...USB Root Hub (4 ports)

............Unused Port

............Unused Port

............Unknown Device

............Unused Port

 

I'm at a complete loss, as i have tried another USB cord, repairing, uninstalling and reinstalling, and even uninstalled and reinstalled the USB Root Hub ports.

 

Is there ANYTHING other that do a factory reset that I can do to get it working again?

 

Also, I don't know if it matters but it was working yesterday morning, and last night, after coming back from work, it didn't work.

 

By the way, I run windows 7 OS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Whenever I plug in Roxio GameCapture HD Pro now, I get a message saying

"USB Device Not Recognized

One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message."

And, upon clicking, it takes me to a window showing something along the lines of this

 

-...USB Root Hub (4 ports)

............Unused Port

............Unused Port

............Unknown Device

............Unused Port

 

I'm at a complete loss, as i have tried another USB cord, repairing, uninstalling and reinstalling, and even uninstalled and reinstalled the USB Root Hub ports.

 

Is there ANYTHING other that do a factory reset that I can do to get it working again?

 

Also, I don't know if it matters but it was working yesterday morning, and last night, after coming back from work, it didn't work.

 

By the way, I run windows 7 OS.

 

Try plugging it into a USB port, on your computer, not a hub. See if that works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My computer is a laptop if that helps. It only has 4 USB ports. And I've already tried step 2, and to no avail.

 

Have you tried all 4 USB ports?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My computer is a laptop if that helps. It only has 4 USB ports. And I've already tried step 2, and to no avail.

 

Do it Again...

 

Sometimes it takes 3 trys to get it right ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×