Jump to content

Radtek

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Radtek

  • Rank
    Rookie
  1. Radtek

    Bd Playback Problem

    Well after 2 months of back and forth with support at two levels, all I have accomplished is that I now have an older version of the Cineplayer BD, Of course it does not play a BD any different from the screwed up way it did at the beginning of this endeavor Following advise from support I uninstalled my Cineplayer BD not knowing I could never get the same updated version 5.8 SP1 I had on my PC back! But only the original version 5.6 that I initially bought and downloaded and also had on the additional installation disc purchased..I cannot get a newer version because it doesn't exist anymore....Support has no solution and finally threw in the towel, said sorry but we are out of ideas and probable solutions. I did find a Player that does play BDs and here is the best part... it is FREE. VSO Media Player is the software's name, it does what it should, play my BDs
  2. Radtek

    Bd Playback Problem

    cdanteek Yes I did ... I originally downloaded all the software but also had a backup disc with everything on it sent to me. It took forever to find it. I have been building my own PCs for some time now and ...you know stuff collects and stuff gets put in weird places. I did find my Windows 98 disc though! But that does not help me with this problem. I am waiting to hear from the support people ....I wonder if I will now.
  3. Radtek

    Bd Playback Problem

    I have found the 2011 Roxio Creator Pro with the Cineplayer installation disc. So I un-installed the whole thing then re-installed both Creator Pro and the CinePlayer and guess what? It still does the same thing, dark bars across the screen. I give up don't really know what else to do.
  4. Radtek

    Bd Playback Problem

    This is turning into a real can of worms! I tried to to a repair of the Roxio CinePlayer and it was a no go because a file (CP MSI) could not be found so repair could not be completed. So I found the download from Digitalriver for the "2011 Roxio Blu-ray Playback Plugin" figured now I can un-install the player and then re-install. It un-installed fine but the re install would not! Got an error box stating that my configuration does not support any of the included products! What the heck does that mean? Now I have no player at all....is this how they get me to buy the 2012 version?
  5. Radtek

    Bd Playback Problem

    cdanteek, BluRays have always played fine until just lately. The video card drivers I had were installed 5/15/12 I rolled them back to drivers from 2/09/12. I used Device Manager>Display adapters>Nvidia GEforce 9600GT proerties>driver rollback. It worked as it should but did not fix the problem.
  6. Radtek

    Bd Playback Problem

    Sknis, my region code is "A" only choices are A, B and C cdanteek, I have rolled back the drivers on my video card and that did not work either. No BDs will play correctly with this CinePlayer software. DVDs will play correctly though. I have opened a support ticket for this but have not got any thing back as to a fix yet. Will give them a few more days then will start bugging them about it.
  7. Radtek

    Bd Playback Problem

    I have done that. So will wait for a reply on that end. Maybe a remove and re-install? Grasping at straws now. Tahnks again Radtek
  8. Radtek

    Bd Playback Problem

    well that was a mess up reply but maybe you get the jest of it
  9. Radtek

    Bd Playback Problem

    Yes I have tried the BD in my Oppo-BD player and it works there. I have tried other BDs ( Dispicable Me) and also Pleasantville DVD. The DVD has no problems the BDs do. I have Nvidia and it was just recently updated ..mmm .that may be the culbret I may roll back the new drivers to the previous and see if that solves it. Any Ideas? My settings are the same as you showed, and attached is a screen shot of the players particulars. Thanks for the help.
  10. Radtek

    Bd Playback Problem

    I have 2011 Roxio Creator Pro SPL1 with the BD CinePlayer. This has been installed since it first came out and has played BDs with no problems until now. What is happening is I get horzontal bars running across the screen as it is playing. I have attached a example of this. Any ideas as to why this is happening. Thanks
×