Jump to content

Speed-Racer

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Speed-Racer

  • Rank
    Newbie
  1. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Oh and I just looked at the preview again, and when I use the remote thing on the side it does the same thing as the disc, so there wasn't a problem when burning.
  2. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    I looked and all of them were unchecked before
  3. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    So uncheck activate on selection. Got it, I'll give it a go.
  4. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Yes. Basically that is it. For example, on the main menu it starts off with "play all" being highlighted. If I press the arrow on my remote to move to one of the other options, "episodes" or "extras", it immediately brings me to the menu attached to that button, so when I scroll over "episodes" without pressing the ok button I am brought to the "episodes selection menu". From there the same thing happens, when I move the cursor it immediately starts the episode it lands on.
  5. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Yep, my bad. People have lives. Just excited for it to work, and it didn't so I'm impatient.
  6. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Anything?
  7. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    And to clarify further, some of the sub menus work fine, it's the main menu and the episodes menu that is a problem.
  8. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Oh, sorry about that. I'm using Roxio MyDVD 2009 I believe.
  9. Speed-Racer

    Menu Not Working Correctly

    Hi. I'm new to this forum and I'm not sure where to post this, so please don't bite my head off. Anyway, I recently made a DVD. I uploaded a bunch of files and made a pretty nice menu. In the preview everything worked fine, but when I burned it the buttons are activated as soon as i scroll over them, which is not what I wanted. Is there a way to fix it so that the buttons activate when I press them instead? Thanks.
×