Jump to content

Dafster

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dafster

  • Rank
    Newbie
  1. So, I'm having a problem when I am capturing with my Roxio Gamecap HD pro; when there is a loading screen in my game: Lego city undercover. Whenever the game fades to black just before a loading screen, the capture glitches up for a little bit. It's a bit difficult to explain, but I've found someone else with EXACTLY the same problem, which I've pasted here: "I have a huge problem that is happening to me when I edit or upload my recorded video. So when I record New Super Mario Bros Wii and New Super Mario Bros U, whenever the game transitions to another screen, (going through a pipe mainly), the recording kind of stutters a bit. Here's when the problem really begins: When I put the video in Windows Movie Maker to edit it, it doesn't work right. The problem will keep freezing when I choose to go to a different art of the video, and the screen will stay black after I go through a pipe in the video. Yet if I skip over me going in the pipe, I can watch later parts of the video... So pretty much, when the game loads or if the screen turns completely black for a second, it gets screwy with Windows Movie Maker. So I tried seeing if I could upload it without editing it and get no problem. But after it was uploaded, the whole video was just a black screen. And every once in awhile it would stuttter, but there would be no picture. What else is weird, is that when I view the footage on Windows Media Player, it's completely fine. The only problem is that it will do like a half a second stutter sometimes when the game is loading. But it is very minimal and it's completely watchable. So can someone please explain to me: What the HECK is going on? Why does it do this during loading screens, and what can I do to fix the problem? This is the weirdest glitch/problem I have ever experienced. I am not liking this capture card so far, and I am thinking about selling it if I don't get a solution soon. I just bought this thing recently, and it can't even record without giving me problems. I have a Youtube channel, and I haven't uploaded in the past couple of weeks because of this. I have viewers who are waiting for new videos, and I need a solution as fast as possible. Thanks you in advance to all of you who try to help me. I would really appreciate it if you would reply to this if you even have ANY clue on how to fix the problem. Thanks again." This describes my problem EXACTLY. It's not just Windows Movie Make that does this though, I use Adobe Premiere and that doesn't work either. In fact, I've tried Windows Movie Maker, Windows Live Movie Maker and Adobe Premiere and there is always a problem. I don't want to use Roxio VideWave (the editing software that comes with the Capture Card) because there are things that it can't do and I can only do on Adobe Premiere (don't worry about that, it's besides the point), I only tested the other movie editors to see if I'd get the same problem. You can see the full page for that quote here: http://forums.support.roxio.com/topic/86796-roxio-game-capture-hd-pro-editing-problem/ - Dafster
  2. Oh, great. It didn't work. I tried EVERYTHING and I mean EVERYTHING YOU SAID! Nothing worked. NOTHING. And infact, it wasn't just this that stuffed up. When I installed this device and software, it uninstalled my previous capture card which recorded through AV cables. Now, every time I go back to using that, it doesn't recognize it. The software that it came with my old capture card was not associated with the card itself, so I can't re-install it using that and I can't install it just by plugging it in because it doesn't recognize it anymore. In other words, this Roxio Game Capture HD "Pro" has not only failed itself - it's stopped me from capturing from my other capture card! I am a viral YouTuber and so not being able to record gameplay at all is DISASTOROUS. My channel is based around games and I have scheduled broadcasts on Twitch.TV each week, so I RELY on capture cards to capture from my games for me. Thanks a lot, Roxio Gamecap HD Pro. Now I'm going to have to fork out another couple of hundred dollars to get another capture card which ACTUALLY WORKS but until then, my channel is dead. Forget trying to get this thing to work, I want a re-fund.
  3. Sorry, I had to re-post this as I accidentaly clicked 'problem solved' when I posted it before. I've just bought a 'Roxio Game Capture HD Pro' to capture footage from my Wii U. The Wii U uses HDMI cables or the old Wii's AV cables and is NOT HDCP protected. I have seen videos on YouTube of people who are capturing from the Wii U using this device. They plug one end of the Wii U's HDMI cable into the output slot of the Wii U and the other end into the input slot of the game capture device. Another HDMI cable is used to go from the output of the capture device to the TV. Also, the capture device has a USB cord going from the output of the device to the PC. SO, I have downloaded the software that came with the device and launched it in capture mode, plugged in all of the cords I mentioned above, the capture device lit up meaning that it was being powered and the software refreshed itself or loaded a bit to show that it had detected the device, I turned on my TV, switched to the HDMI input mode, turned on my Wii U, AND....nothing. There was nothing displayed in the capture software and nothing displayed on the TV. It also said: "No Signal" in the software like it did before I turned the Wii U on. As I said before, I know this device works with Wii U, as I've seen YouTube videos of people who have done it. I did exactly what they did and it didn't work. I followed the same instructions as what it is said to do to capture from an Xbox 360, as it works the same way, still didn't work. As I mentioned, the Wii U isn't HDCP protected. I know it's not a problem with the software, because the Wii U isn't showing up on my TV either. I know that both of my HDMI cables are working as when I try plugging each one from the Wii U to the TV normally without the capture device, it works perfectly. So the only thing I can think of is that the 'Roxio Game capture HD Pro' that I've got is broken, but I don't know for sure. Can someone help me? Thanks.
×