Jump to content

XaznXcajunX

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About XaznXcajunX

  • Rank
    Newbie
  1. thanks but it only is in black and white with lines through it when in editing mode but afterward it is fine. and i was using hdmi with the roxio game capture pro hd. have a wonderful day guru.
  2. When i load a clip to edit it is in black and white and lines all through it. film is also off center in the editor as well. more focused to the left. using hdmi cables.
  3. XaznXcajunX

    Won't Install My Specs Listed

    fixed problem just upgraded to win 7.
  4. XaznXcajunX

    Won't Install My Specs Listed

    i have sp 2 i updated right after i made this post i have let my computer restart like 500 times lol from up dates and it does read as sp 2 now will check other things ty
  5. XaznXcajunX

    Won't Install My Specs Listed

    This is what happens i use the auto run it asks me language set up and then it errors telling me "the operating system does not meet system requirements for roxio game capture HD pro" Sorry for the post before i was just very aggrevated with the problem when i know my specs are good enough.
  6. XaznXcajunX

    Won't Install My Specs Listed

    edited by user sorry for post was aggrevated
  7. Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Hewlett-Packard System Model: HP Pavilion dv9500 Notebook PC BIOS: PhoenixBIOS 4.0 Release 6.1 Processor: AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-66 (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 3006MB RAM Page File: 1364MB used, 4535MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 10
×