Jump to content

BucklesSupreme

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BucklesSupreme

  • Rank
    Newbie
  1. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    I would think that the desyncing is coming from a recording error from the capture card but the footage is perfectly fine before I load it into Videowave so I am not sure how I can prevent this from happening in the future if I can't fix it. Any tips?
  2. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    No actually it doesn't start lagging until that point in the video and then continues to do it for the rest of the video as far as I know.
  3. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    So is there nothing I can do about it? Do I just have to rerecord the parts of the video that are having issues?
  4. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    Alright I tried the software thing it didn't make a difference. So basically the video will start off synchronized but then like 3 minutes in there will be a second of audio lag where the audio will be a second behind the video in Videowave even though before I put it into Videowave it was perfectly synced up.
  5. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    Alright I haven't tried the render switch to software yet but I have tried your suggestion to split the video every 5 minutes or so but that didn't help in my case. Gonna try your first suggestion see if that works. I did also just took my cd and ran repair so if its working without me needing to change anything it might have been something installed incorrectly.
  6. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    Asus G72SX Win 7 Home Premium Intel Core i7-2630QM CPU @ 2.00 GHz 2.00 GHz w/8.00 GB Ram NVIDIA GeForce GTX 560M 2.00 GB
  7. BucklesSupreme

    Videowave Is Desyncing Audio When I Load Video On It.

    Sorry for double posting but I also found out when Videowave loads a specific video I am having this problem with before it loads a specific part of the video is at 2:21 and then when loaded into VideoWave that part is somehow shifted to like 3:35 even though the video is still the same length which is about 14:46. I am not sure what Videowave is even doing to cause this problem or why but I don't have this problem with all my videos only random ones and its the same audio desync of the original video that was fine before it was loaded into Videowave. I don't want to have to use a different software because Videowave has such a nice UI and is easy to use but this problem is a big deal for me because I can't have my videos be desynced.
  8. Hi everyone on the forums! I was hoping someone could help me fix this problem I am having with Videowave. I make Youtube videos with Videowave so what I do is record gameplay with Game Capture HD and then add commentary on to it after by exporting my commentary after touching it up with Audacity. Now let me be very clear with what the problem is. The audio that is coming from the game recording is becoming desynced after I load it into Videowave. I will watch the videos beforehand and know that the videos are perfect but I keep having this problem where for some reason when I load the video into the editor with just the Add Video option it completely desynces the audio randomly and seemingly for no reason because before I put the video in Videowave the video and audio were perfectly in sync. This is obviously a problem because I keep uploading videos to Youtube thinking that the video is the way I want it to be but then I find out Videowave desynced the audio randomly like 3 minutes into the video for no reason and then I either have to re-record footage that was fine in the first place or just not upload it again. This is really frustrating me because Videowave just seems to be messing up videos that are perfectly fine and synced from the HD Capture Pro and its making it really difficult to upload videos like I want. Hopefully someone can help me fix it so Videowave doesn't descync it in the first place.
×