Jump to content

ProvenDestroyer

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ProvenDestroyer

  • Rank
    Newbie
  1. ProvenDestroyer

    Black Screen In Editing And Rendering Preview

    Well the answer was the ASUS Splendid solution. A big tip to anyone else, disable ASUS Splendid before editing, YouTube videos will not work. Thank you for the help Mr. Hardin.
  2. ProvenDestroyer

    Black Screen In Editing And Rendering Preview

    it's a French proverb I believe which means that all is not what it may seem to be
  3. ProvenDestroyer

    Black Screen In Editing And Rendering Preview

    Cheers for the enthusiasm but black hens lay white eggs so we shall see
  4. ProvenDestroyer

    Black Screen In Editing And Rendering Preview

    I may have found a solution to my predicament, I have out of sheer hunch, turned off ASUS splendid in hopes of it working and so far so good. I shall let you know the results when I get them. Sorry for seeming quite inept and stupid
  5. ProvenDestroyer

    Black Screen In Editing And Rendering Preview

    Processor: AMD Phenom II X4 955 @3.20GHz RAM: 4GB Running vista basic 64-bit Graphics: ASUS EAH5750 Series Also the copy and paste to my desktop did not work, should I be saving the videos in a specific folder?
  6. I'm not entirely sure if I have a unique problem but I can't find a fix so here goes. I have recorded a video and during the whole of the recording the preview screen was fine and detected my video. However, I go to edit and the preview screen is black. When I click on this screen my video shows but when the cursor goes anywhere but this screen, it goes back to black. I go to render and upload and as it is really just a test it is unlisted, however there is no video picture just the sound. Is there any help?
×