Jump to content

JoeVRoh

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JoeVRoh

  • Rank
    Newbie
  1. JoeVRoh

    A Few Hiccups

    I want to thank you for your time in advance to help me with my issues. I will be eagerly awaiting feedback! I've recorded some games on every console and have experienced a few issues with this device. I have had successful videos created with this product and am happy with my purchase yet these issues are now diminishing the experience. So finally, I ask for your help! I have the Roxio Game Capture Pro (NO HDMI) My Roxio game capture, when plugged into my computer and my running game console, the display on my (Dynex) television flickers on and off. This is only part of the time, so I presume it's an issue with the cables. The cable is a hybrid output for Wii, Xbox 360 and PlayStation 3. I do feel that this cable is the culprit for this issue. If it could be anything else, what are my suspects? To a more recent and important issue: Videos play in double speed when in the production editor. Now, after I saw this I immediately thought it could be the playback speed. So I double clicked the segment, only to find that the speed is normal. After resetting the program a couple of times, there seems to be no issue. What's with the change? I've also had this issue when reviewing an entire project (multiple scenes of video from different sources) and while viewing the whole video in one segment, a snippet would be in double speed-thus throwing off the remainder of the video. Any feedback is appreciated. Thank you for your time! Respectively, Joseph
×