Jump to content

iAustin247

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iAustin247

  1. iAustin247

    No Image On Monitor

    Im having this problem where my Monitor says that the Xbox 360 is off-like when a computer is in sleep mode (this is only when im connected to the roxio, it works perfectly fine when the xbox is plugged into the monitor w/out it) The roxio software picks up the xbox but when it is projected onto my monitor i get the black screen. I am using HDMI cables.
  2. iAustin247

    No Image On Monitor

    Never mind. With the Roxio you need to install the software first so it installs 100% correctly. Uninstalled and re-installed the roxio (device itself) and it was fixed
  3. iAustin247

    No Image On Monitor

    It was working. The only thing that has changed is my computer. New Mobo processor and ram.
  4. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    I have had my roxio for a few years now, and starting to use it again keep getting a problem where when ever i record I only get .0x (x being a random number between 1-9) instead of recording what i want it to. In the softwear it says its "capturing" and then it creates a millisecond long video and when i press "stop capture" it does nothing, other that make it say "READY". i would LOVE for my roxio to work again! (if you guys need a video for whats happening in can make a video)
  5. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Hmm yeah i do have a second monitor, will have to try that. I normally record on screen 1, maybe i should try screen 2.
  6. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Okay! Thank you so much
  7. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    I have done everything that we discussed multiple times over, with no resolution EDIT: Sorry for such a long time in a reply i have been getting sick.
  8. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Sill no solution. Don't know what to do anymore.
  9. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Well i have an extra TB storage, but i need 800gb of storage to back it up, so i have to start it all up from new again my first HDD is 1tb and only has 20gb left, my second is 1tb and has about 650gb left
  10. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Could it be that i only have about 20gb on my main hard drive? Because i am considering starting my computer from new again to resolve lag issues and such...
  11. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    ok, will try now, hopefully this works EDIT: Sadly, it didn't work. Now the program starts up correctly, but still the same issue, a red no signal even when my console is turned on and everything is hooked up correctly : / but this time the program doesn't crash when i click options etc. Edit: when i switch my monitor over to HDMI now it doesnt show the xbox fixed the hdmi, switching them out seemed to fix it so it appears on my tv/monitor,now to test the roxio YES!!!: the red "no signal' status is FIXED! now all i need is for it to record correctly EDIT(and hopefully the last!): IT IS FIXED!!!! hopefully it stays this way and i have NO more problems with it recording .0x seconds (im going to wait a little before making this 100% solved because before when it was working fine it "broke" and recorded .0x long videos) EDIT: nope after one recording it continues to record at .0x seconds, now i need help again, with a different solution
  12. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Still having these problems, no results :/ EDIT: im getting fed up with this program i may just have to resort to doing a revo uninstall, and re-install it on a second hardrive, to make sure nothing screws it up :/
  13. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Not really sure what to do now, as i am getting the red no signal error (and i tried using the solution that was already pinned) Edit: could use some guidance, because now when the record window pops up the program just crashes whenever i click something
  14. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Im not sure if I should download the new update on the roxio website or wait. EDIT: just gonna try and record anyways (without update) EDIT: i think i have to do the update because im getting the red no signal error. part 2: have to update because of the red signal error EDIT: ok this is weird, when trying to update it says i ahve the latest version, 1.1 but the RGC software says different...
  15. iAustin247

    Roxio Only Recording .0X Seconds

    Ok i will try this now, thank you, and i will respond back! Update: just restarted computer, going to test recording after i plug in and download device software for RGC... Update2: now im having the RED No signal problem and my RGC says its in version 1.0, not 1.1 and that there is no update for the RGC - i may have to re-do the installation process or download the update off of Roxio's website. EDIT: While re-doing the install it seems to have now downloaded the newest version. EDIT: not sure why but the roxio continues to re-install itself once plugged in, not sure if correct and im being a dumb, or error EDIT: Still says its in version 1.0 even though (i thought) it downloaded a newer patch during re-install...
×