Jump to content

okcool123

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About okcool123

  • Rank
    Newbie
  1. I am not pretending, I only get the blue screen when using the roxio. And my computer works perfectly fine when I'm not using the roxio. I am not trying to blame the roxio but, problems only seem to occur when using it. Anyway what do you mean by formatting? I think it would be best for me to just completely wipe my computer and start fresh. Thanks for the reply and tips.
  2. Everytime I open the software and press the capture button that opens the capture software I get a blue screen. Not immediately but many times it says no signal in green and sometimes in red. Which frustrates me too, the majority of the time I cant even record. But eventually I always get the blue screen even when i do have an option to record (yes the roxio is actually working...) which is rare, I will still many times get the blue screen. This alarms me because it is a threat to my computer. I have uninstalled, re-installed and repaired, nothing seems to work. I have also scanned and cleaned my computer, but still I am getting the blue screen all the time. Sometimes I get it when the software says no signal so I mess with the roxio cable and many times when I insert it back into the roxio device again I get the blue screen. Also, the software will sometimes says "the capture device has been lost". So the roxio doesnt seem to work very well or often and I am always getting the blue screen. This is very frustrating because I can never use it, I have re-installed it countless times, and the blue screen worries me that this software is potentially harming my computer. If anyone knows what is causing this please help, or if anyone else is having the same problem feel free to add.
  3. regardless this should not be happening
  4. Yes I use spybot search and destroy often. And when i first used it, it worked great, but then i didn't use it for a couple weeks after that maybe even longer. when i used it again it didn't work as well. it would crash and the quality wasn't very good. I could mess around with it and get the quality pretty good, but the software would still crash and i would get the blue screen. Now i cant even get decent quality. And i made no major changes to my computer.
  5. When i first used the game capture HD Pro, it worked pretty well and I didn't experience many problems. Now is a completely different story. Half the time it barely works and many times I receive the blue screen, which worries me a lot. This is the quality I am getting right now. It is completely horrible. Also half the time the software crashes or doesn't respond and the edit and share application is the same, it doesn't respond and is a struggle to do anything with. I am honestly fed up with this software and disappointed. it seems to be harmful to my computer and does not work correctly. If anyone has any possible solutions please share. And yes i have uninstalled and re-installed multiple times.
×