Jump to content

EddMaley

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EddMaley

  • Rank
    Rookie
  1. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    And I am still having the issue, some production it won't do it, but for the majority of productions I am having the issue.
  2. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    I followed the instructions exactly, It gave me the option to check for updates, it said a newer version has been detected, I uninstalled the newer version and it then re-installed the older one, I couldn't see a repair option anywhere. I turned off my anti virus etc, and I unplugged my RCG device.
  3. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    I can not find the repair option, where should it be? All I managed to do was uninstall the newer version and install the older one.
  4. EddMaley

    Audio Is 3 Seconds Behind Half-Way Through

    I couldn't do the first one because of the other problem with it freezing when I trim videos, but you just gave me a solution on that so I will try that then try splitting it every 5 minutes
  5. EddMaley

    Audio Is 3 Seconds Behind Half-Way Through

    "Another has been to run it through a 3rd party converter before putting it in VideoWave". What do you mean by "run it through" and what 3rd party converter would you recommend? And they are M2TS files
  6. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    So I add a video to a production, I then use the trim tool to shorten it, I change the start point, then it freezes for around 15 seconds and says Not Responding on the video trimmer window, after around 15 seconds it will unfreeze, then I set the end point, then it freezes for around 15 seconds again and says Not Responding on the video trimmer window, and it unfreezes again, I press ok, the video trimmer windows closes, and then Videowave won't stop loading, and then says Not Responding and I have to close it because it doesn't stop saying Not Responding.
  7. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    I don't really know how to, watch the video. https://www.youtube.com/watch?v=bMp-i3Qo-Os&feature=youtu.be
  8. EddMaley

    Not Responding, I Don't Know Why

    Need a fix, anyone know anything?
  9. I recorded what it's doing because when I try to explain it, no-ones knows what I mean. https://www.youtube....eature=youtu.be
  10. EddMaley

    Not Responding For One Production Only

    I still do have to problem, after numerous restarts and shut downs etc. I'm not running anything else. It's only happening with the one video, AVCHD Video (.m2ts).
  11. EddMaley

    Not Responding For One Production Only

    It was all working fine, I added another video to the production and it started the loading, not responding, then responding cycle, so I excited Videowave, opened it again, and they cycle continues.
  12. So whenever I try to open a production, that I am half-way through, it just loads for like 3 seconds then says not responding, then it responds, then it loads for another 3 seconds, then if I click the mouse once it will say not responding again. This cycle is just on going, it never responds for more than a few seconds. All my other productions are fine, I've made 45 minute long productions with no problem, this one is only around 5 minutes long. The only thing that sometimes messes up my other productions is when I add text, then sometimes it doesn't respond. I have read other posts about it not responding but they didn't seem to help. Thanks.
  13. EddMaley

    Audio Is 3 Seconds Behind Half-Way Through

    Length: 00:27:47 Item type: AVCHD (.m2ts) Size: 2.25 GB (2,426,601,472 bytes) Video bitrate: 11802kbps Audio bitrate: 9kbps
  14. So when I watch the raw video on Windows Media Player it is perfect but as soon as I put it in Videowave about half-way through the audio is around 3 seconds behind. Why is this? Thanks.
×