Jump to content

DennisGbab

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DennisGbab


  1. I went through what you said doing a repair selecting install as administrator with the same results.

    Last night I uninstalled as clean as possible then selected install as administrator resulting in the same problem.

     

    In Capture Audio from Sound Card I noted trying different things everything reverts back to default after clicking OK

    .

    The same message is given as before "There is not enough free space on the selected destination to continue."

     

    I disabled all the Internet Security features and disconnected from the Internet for safety during the install. I did briefly reconnect for an update request.

     

    All the installs have went without any hitches and I'm really puzzled.

     

    I've use Roxio for for longer than I can remember and have never had this problem before. Recording streaming from different sources is one of the best and versatile features of Roxio.

     

    Using win7 pro 6gb mem, 2.8g i7, 2tb raid0 drive, ATI Radeon HD 4800 Series Graphics, & all the drivers are up to date


  2. I have only one account on the computer and it has administrator privileges.

     

    This is a downloaded version and was installed about a year or so ago. I went to use this feature for stream recording; that's when I found the problem and after not being able to resolve it I did the clean uninstall/install.

     

    Since I have administrator privileges on this account, does one also need to click on install with administrator privileges too when installing? If so I may need to uninstall and reinstall again.

     

    Thanks for your help.


  3. Easy Audio Capture gives this message when initiating Record: "There is not enough free space on the selected destination to continue."

     

    Doesn't make any difference where the folder destnation is or what drive is being used.

     

    There is 1400GB free space on the hard drive.

     

    Tried all the options from the software and even did a clean uninstall/reinstall.

     

    All system and other software working properly.

     

    Dennis

×