Jump to content

Smokyie1

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Smokyie1

  • Rank
    Rookie
  1. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Ok, if I can jump back in for a second and yes, I know I should have started a new thread. Anyway, I connected as was suggested directly from the cassette player (I have the Pyle Pro Unit) to the Roxio USB in the computer and it didn't work. Tried the opposite jacks on the cassette player and then I have no sound on the stereo.
  2. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Ok, thanks I'll try that soon. I did get Roxio working again for copying VHS to DVD - there were two options for connecting to the back of the VCR so all I had to do was switch jacks. Yes, Ogdens - You are correct about me and electronics! Luckily, you have all had enough patience to keep answering my questions. Will post back when I try connecting directly to the cassette player.
  3. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    I just now saw the pictures of the cables and they are like mine except only the white and red are connected on mine - but I do have a separate yellow cable.
  4. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Ok, it's sounding like I can't do this even if I had the right cable. My Sony system is marked Audio left & right (white & red jacks in the front) # 23 - so that's what I've been trying to use. Is that just for games? If it helps here is the link for the cassette player. Pyle Pro PT 649D It has In (Rec) white & red and Out (Play) white & red jacks to connect it to the stereo. http://www.pyleaudio.com/sku/PT649D/Dual-Cassette-Deck Thanks again!
  5. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    It's a Sony LBT-ZX661 (about 4 years old) and the plug ins are in the front - Says Audio, a white & a red. Thanks.
  6. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Digital Guru - No, nothing else is attached like a web cam. I think I'm using the wrong cables but don't know what kind of go buy. Thank you.
  7. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    When I answered that it "went fine" I meant that I had both picture and sound when making a DVD off VHS. What I don't remember is if this is the same cable I was using - probably not. Best I can do is make another DVD and make note of the cables. I'll try that later today. Thanks again for trying to help.
  8. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Well, the question I answered was about making a DVD off VHS and yes, that went fine. As for the cables I used, I'm not sure. I have a whole box of them. It's been over a year now. Now I am trying to get sound into the computer from the stereo and it's starting to look like I'm using the wrong cables.
  9. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Good question but I couldn't answer you correctly without actually hooking things up and trying it. Haven't made anything off VHS in a long time so I really don't recall. Seems I used other cables thou.
  10. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Tried to find a picture of what I'm using but no luck. Anyway, this cable is about 42" long and there is one white and one red connecting ends, cable goes together about six inches down from that and then it's the same on the other end. If this is the wrong cable to be using, then what do I need? You have to plug something into the Roxio capture piece to get from the computer to the stereo. If I only need one cable, what is that called? I'll look it up. Thanks for your time.
  11. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Yes, that is what I am doing. Have to extend the cables but they are the same colors (It is one cable split into two on the ends, red & white). Have tried it with a CD and the tape player and just can't get any sound. The timer goes on but suppose that doesn't mean it is actually recording anything.
  12. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Computer. I'm trying to get music from stereo into the computer so I can make a DVD.
  13. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Yes, I have made a couple of DVDs from VHS tapes and that went fine. Thank you for replying.
  14. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    Mine are set at 100%
  15. Smokyie1

    No Audio In Sound Editor

    I'm having the same exact problem. Do see the drivers and checked the speakers. No indications that anything is recording thou - just the timer goes on until I stop it. I am using a Sony stereo system, red and white cables (attached to the Roxio video capture USB) - and put that into the computer. Is that right? Thanks.
×