Jump to content

Volker Tyranuke

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Volker Tyranuke

  • Rank
    Newbie
  1. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    O.K. now it works! ....after new installation of Windows OS .....anyways, it was time for that . Thank you.....see you in the next thread
  2. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    ...jep...think so too.... thank you.... I'll give a sign, when it's done/works greetings
  3. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    o.k. did it....as said...and!!!! I knew about installation before plugging in! before I owned the RGC I allready installed the software.... sorry, seems not to be the comfortable standardprob....
  4. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    I will load up a Video of the installation of the software, the repairing of the software,by following your steps, the plugging in of the RGC and , hopefully then, you'll understand my problem, or---far better- you have the solution. cheers, Volker
  5. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    u r kidding. I DID!.... The TRANSCODER doesn't go away! I will try out an other Computer....then, maybe, ich can understand step by step, what to do......
  6. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    Hi I posted right, because I had a rollback problem /the installation was interrupted. The Problem with the installation turned up, after I updated the software. So I had to get rid of all fragments of the software, to start a brandnew installation, from point 0. So now- I'm in the next problem, YOU are right! Did everything as you wrote, several times....as I did before, btw... ;-) still- I have a driver problem.... By now, I searched the forum and the web for many hours...I'm sure, there is a way, to start gamecapturing-in my house! I hope, we can fix it, because it is my birthday present---20.05. ;-)
  7. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    O.K., nach dem die Registry gesäubert war, konnte ich die Software aufspielen. Ich werde sie nicht aktualisieren, weil ich sonst wieder den Fehler bekomme und die Installation abbricht. Im Augenblick (siehe screenshot) ist hinter dem TRANSCODER ein Fragezeichen.... Die Capturecard wird nicht erkannt.... pls help !
  8. Volker Tyranuke

    Different Problem - Wrong Forum - Split!

    ....irgend eine Idee, wie ich den Treibe in den Griff bekomme? ....siehe screenshot.... auch da wird ein Fehler angezeigt....
  9. Hallo, Ich habe das gleiche Problem. ...bei der Erstinstallation, von der CD war alles soweit in Ordnung, nur das mir im Aufnahmeprogramm nicht meine GameCAP HD Pro angezeigt wurde. Nagut, also habe ich das Update auf Version 2.0 geladen und danach wurde die Installation immer unterbrochen. Mittlerweile habe ich DirectX von der CD sepperat geladen, Firewall und Virenscanner vorübergehend deaktiviert, den CD-Inhalt auf meineHHD kopiert.....und .net framework 3.5 suche ich noch. Ich hatte schonmal eine Softwareversion zu einer Roxio GameCAP HD Pro, allerdings nicht als CD, deswegen habe ich mir noch eine Roxio GameCAP HD Pro gekauft, der Orig.CD wegen, nur um festzustellen, dass die Probleme die Gleichen sind. DIe Roxio GameCAP HD Pro wird im Gerätemanager als TRANSCODER mit gelben Ausrufezeichen, in der Rubrik "Andere Geräte" angezeigt....deswegen wird sie wohl auch nicht erkannt.... Bitte helft mir, es ist zum Mäusemelken.... werde erst mal die Registry aufräumen und versuchen, die Software nochmal von CD zu installieren.... Meine Windowsversion ist 8.1 und ich habe ein externes CD/DVD-Laufwerk....falls das von Relevanz ist zu wissen. LG, Volker LogFile 15-05-19 12-00.zip
×