Jump to content

djderby555

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About djderby555

  • Rank
    Newbie
  1. djderby555

    Rendering Problem

    Very true, did not think of that doh! Silly me
  2. djderby555

    Rendering Problem

    I updated to W10 a while ago. And have had the Roxio for about a month now. It worked fine for the first couple of weeks. Now it doesnt, so have no idea whats going on.
  3. djderby555

    Rendering Problem

    I have Intel®HDGraphics2000. I don't know if I have correct drivers installed. But why is it that it worked before and no longer works now when I haven't changed anything on my computer.
  4. djderby555

    Rendering Problem

    Hi there, Thanks for reply. It takes about 30 mins or so for a 22 minute video in software or hardware mode but with "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" deselected. ​​But it doesn't work in either mode when "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" is selected.
  5. djderby555

    Rendering Problem

    Thanks, have done what you have suggested but still doesnt work. But if I go to options and unselect "Enable Intel Enhanced for Corel/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" then it does work but takes ages to render!!
  6. djderby555

    Rendering Problem

    Yes but that patch is for an older version of Roxio than I have.
  7. djderby555

    Rendering Problem

    Hi there, Can you help? Every time I try to render a project it comes up with an error screen saying "the operation completed succesfully" and does not render my project. It worked fine before. I have even tried rendering a previous project that worked before and it still comes up with the same error. I have tried repairing the software and uninstal/reinstalling the software but still not luck. I have windows 10 (64 bit). Intel pentium 2.3 gHz with 6 GB of RAM. Thanks in advance
×