Jump to content

Jaybird

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jaybird

  1. Jaybird

    Easy Media Creator 9 stop working

    OK I maybe wrong just a suggestion but for those 6 days were you connected to the internet? Now are you? I had this problem in Vista home premiun with emc9 the clean install and the update to 9.1 plus uninstalling napster burn engine cleared all the errors and crashes. plus roxio not opening without an internet connection. mine WAS A BOXED RETAIL VERSION.
  2. Jaybird

    Roxio EMC9 Crashes on exit.

    I GOT IT!!!! I fixed the problem well rather found a workaround Uninstalled Napster Burn Engine using Windows Install Cleanup. And thats it.
  3. Hello again I am now having a problem with the program when I close emc9 suite version 9.1.075 I constantly get the error message: "Roxio Creator Has Stopped Working" "Windows Is Checking For A Solution to the problem" A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Here is the log file entry im paying special attention to the> faulting module CDDBUIRoxio.dll <as it has been mentioned in other posts. seemingly relating to this problem but with no solution. It has something to do with the napster burn engine is that burn engine still used by roxioEMC9 Because if I delete the CDDBUIRoxio.dll file it no longer has that error but every time i try to run EMC9 Home it tries to install "Napster Burn Engine" ? Log Name: Application Source: Application Error Date: 12/11/2007 9:53:37 AM Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: JasonA-PC Description: Faulting application Roxio_Central33.exe, version 3.50.5.0, time stamp 0x460460dd, faulting module CDDBUIRoxio.dll, version 2.4.1.5, time stamp 0x44854fe5, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00003435, process id 0x880, application start time 0x01c83c054ecacf78. Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2007-12-11T14:53:37.000Z" /> <EventRecordID>7306</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>JasonA-PC</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>Roxio_Central33.exe</Data> <Data>3.50.5.0</Data> <Data>460460dd</Data> <Data>CDDBUIRoxio.dll</Data> <Data>2.4.1.5</Data> <Data>44854fe5</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00003435</Data> <Data>880</Data> <Data>01c83c054ecacf78</Data> </EventData> </Event>
  4. Hello I am having an issu that i understand had been posted before but the dates seemed to be old i was wondering if there has been a fix to this issue or not I have a brand new laptop running vista home premium and when i double click on the icon to start roxio emc9 suite I just get the error message roxio had stopped working .......... then i close that window and thats it. but thats while im not connected to the internet when i connect it works just fine....ODD...
  5. This is a completly different problem now so im going to post a newthread...
  6. Roxio Creator Has Stopped Working Windows Is Checking For A Solution to the problem A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Log Name: Application Source: Application Error Date: 12/11/2007 9:53:37 AM Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: JasonA-PC Description: Faulting application Roxio_Central33.exe, version 3.50.5.0, time stamp 0x460460dd, faulting module CDDBUIRoxio.dll, version 2.4.1.5, time stamp 0x44854fe5, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00003435, process id 0x880, application start time 0x01c83c054ecacf78. Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2007-12-11T14:53:37.000Z" /> <EventRecordID>7306</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>JasonA-PC</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>Roxio_Central33.exe</Data> <Data>3.50.5.0</Data> <Data>460460dd</Data> <Data>CDDBUIRoxio.dll</Data> <Data>2.4.1.5</Data> <Data>44854fe5</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00003435</Data> <Data>880</Data> <Data>01c83c054ecacf78</Data> </EventData> </Event>
  7. Thanks I'll make sure i do that i know how to get to msconfig.. OK everything seems to be working it sucessfully updated to EMC 9.1.075 but now the err message instead of coming up when i try to open the program now comes up when i close the program!!!!!
  8. THANX I think this is my last hope to get this to work for something that everyone says this isnt supposed to happen with............lol
  9. OK I am here to regretfully say that i am having the same problem that i was having before ...... isnt there some update for emc9 for vista its like version 9.1 or something? maybe ill try that
  10. OK Thanks trying that now, well it worked and im installing the "BOXED VERSION" I'll let you know how this goes you have been a great help so far oh i hope it doesnt make any difference now but it is EMC9 SUITE
  11. OK I just completed the clean install instructions thouroughly and now i am trying to reinstall the program but now i get the error that the cd key i entered is not valid but i assured that ikeyed in the correct keys
  12. I bought it from best buy EMC9 that is there was no pre installed software from Roxio on my pc when i bought it could it have something to do wtih regestering it because i havent done that yet
  13. Hello everyone, I was wondering if anyone knows is there anything in the licencing agreement that would keep me from having EMC9 installed on both XP and Vista In a duel boot environment on my computer? I am In the process of deciding which OS to use for good (permanently) But I think there may be a problem in using the software or the software not working. Once i install it on the vista OS also. This is on the same computer naturally (DUAL BOOT) does anyone know if EMC9 will quit working because it will think i have it installed on more than one computer?
  14. Hello I have a P4 HT @ 3.4 GHz w/ 2GB RAM and a ATI 9600 series graphics card w/ 256MB I am trying to burn a DVD video playable in a home dvd player of a MPEG-4 file the file is 1hr 30min long itself when burning it to a dvd disc how long approxamently should this process take? I am asking because it seems to be taking an eternity to complete!! I am trying to complete this task in REMC 9 using Roxio Disc Copyer, Video compilation. Thank you Jason
  15. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    VERY FUNNY ha .......... ha...........ha......... (Conroe or Kentsfield)........no not, conroe = dual core, nor Kentsfield intel's quad core........ Hummm could it be you perhaps
  16. Jaybird

    Target Disk Too Small or Unrecordable

    No, But i would suggest also besides the firmware... is to clean or "blow out" the drive itself sounds like dust may be laying on the burning / reading laser lenses.
  17. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    Yah i'm looking into buying a new system here in the near future but i'm still looking for Intel hopefully a quad core for the right price!!
  18. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    I have a P4 HT @ 3.4 GHz w/ 2GB RAM and a ATI 9600 series graphics card w/ 256MB
  19. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    Yup works perfectly im watching it on my dvd player right now on my television I have full control over the dvd menus and everything!!!
  20. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    Thank you for your time its nice to know that i'm actually ahead of the curve!
  21. Jaybird

    Video compilation MPEG-4 to DVD+R How Long?

    Its has not taken as long as you both are saying, Right now its @ 57% and thats been about a little over 30 minutes ago I guess I was just being impatient I had no idea the amount of CPU usage it takes till i took a look at my performance tab in windows task manager its about 80% to 90% in both processor cores......thank you for your response. Now i know that its normal to take that long.....
×