Jump to content

lowellgeneral

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lowellgeneral

  • Rank
    Rookie
  1. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    Hi again all, just wanted to report that the upgrade to NXT2 was a fix for this issue. FYI.
  2. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    Thanks, cdanteek. Appreciate the suggestion. Good to have options just in case... As a courtesy to all, will let the group know if the upgrade solves the problem. These things are good to share.
  3. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    If you have any suggestions to offer, cdanteek, please make them. If you think it's a computer issue, do tell. Creator 2012 has functioned beautifully for me for a few years. Can only attribute the lack of rip functionality to the recent upgrade. Out of ideas.
  4. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    Thanks, Brendan, appreciate your time/effort, but this was not the problem; nor can we find any issues with the PC sound settings. No time to wait-- already backed up in editing by about 12 hours, so purchasing the upgrade... At least it's out there on the forum in case someone else has similar issues. Best to all-- D.
  5. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    No prob, guru, here's my blow-by-blow: right click on video clip, choosing "extract audio." choosing file to store in, and saving. file shows up as a .wav in the appropriate location. Double click .wav in "media selector" and no sound. Drag .wav into either music or narration track (I've tried both) right click on dragged track to show mixer; flatlined. Track display flickering like loading, but never loads. tried playback in another program (VLC Media player), got nothing.
  6. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    Also, I have VLC Media Player loaded... Wopuld this matter (it never has before...)?
  7. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    Oops, sorry, meant to write "when I double click on the file for playback in "Media Selector,"' not right click.
  8. lowellgeneral

    Audio Rip Problem After Upgrade To Windows 7 Sp1

    cdanteek Guru, I'm in "Edit Video Advanced." Brendon, can you tell me more about how to turn on audio inputs? In "Edit Video Advanced" I can't find anywhere on the mixer to turn on anything... I assume you're talking about right clicking on the dragged in audio clip...? When I open the mixer in this way, the display is flatlined, and also the left and right track display box is flickering-- I have never seen it do that before. Like it's loading, perhaps, but then it never loads. Also, when I right click on the file for playback in "Media Selector," when I listen, I got nothin'. Step by step would be helpful. Thanks!
  9. Hi all, long time no talk. Creator 2012 audio extraction isn't working; this is *not* a copyright protections issue-- these are rips from my own videos. I've been using Creator 2012 for a couple of years with Windows XP Service Pack 3; just upgraded to Windows 7, and today I added Service Pack 1 to see if it would solve the issue. No go. The extractions look like they're happening, and a .wav file is created, however the file is flatlined on playback. Any suggestions? Or is this a "time to upgrade" level problem? All help appreciated. Best-- D.
  10. Hi all-- When I open the Roxio Creator 2011 program, lately I've been seeing this message: Server Error in '/REDIRECTSERVER' Application. This pops up at the bottom of the screen, often where the ad for "upgrade to Creator 2012" has appeared. This is appearing on the "Home" screen when I first open Creator 2011. I've been noticing a problem with video capture, but everything else seems to be running fine. I don't know if these two things are in any way connected. I've tried uninstalling & reinstalling the software with new patches without success. If anyone has a fix for this, I'd be very grateful.
  11. lowellgeneral

    Backward Compatibility Issue

    I've alerted IT to this in hopes that they can roll back IE & WMP. This is really great info. Much appreciated.
  12. lowellgeneral

    Backward Compatibility Issue

    Wow, really important info. Thanks for the heads-up. I'm running IE8.
  13. lowellgeneral

    Backward Compatibility Issue

    I consulted with our IT Dept. & they're going to reinstall the old software. We'll see what happens. For the benefit of others on the forum I'll post results, but it may take a little while before they're able to get to my needs. I'm a long-time Roxio user & don't post here often because I usually don't have issues, but I'm surely appreciative of the contributions of those who do participate when I need help. So thanks to all who replied.
  14. lowellgeneral

    Backward Compatibility Issue

    Would be reluctant to invite problems to your system...
  15. lowellgeneral

    Backward Compatibility Issue

    OK all you software gurus out there, is Brendon right when he says two software versions can happily co-exist on the same computer? That would (for me) be the ideal solution, but I'm just not versed enough with how software works to know if this is a good idea or not... And Brendon, thanks, I think we're quickly getting at answers to what I need most. I appreciate your thoughts.
×