Jump to content

imokb1

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About imokb1

  • Rank
    Rookie
  1. imokb1

    Render Failure

    I just tried a clean install again without success...I am really getting frustrated. Anyone have another fix solution?
  2. imokb1

    Render Failure

    Grandpa...thanks for responding...but that did NOT...I repeat did NOT fix my problem. I received the acknowledgment of the fix...but still when I go back in to VideoWave...I get the same error message..."Unable to build render graph"...any other ideas? Thanks again for working with me. I submitted this error to support last Friday and have yet to hear anything back. PARDON my response for a 3rd time...the fix did NOT work
  3. imokb1

    Weekly Reinstalls Of Emc 10

    John...thanks for responding so fast...I did as you suggested with a "new" top...the "new" topic is "Render Failure"...thanks again.
  4. imokb1

    Weekly Reinstalls Of Emc 10

    John...I have downloaded the repairer tool, only to get an "error code 2" when I go to launch the application. Do you have a link for another way to access the repairer?
  5. imokb1

    Render Failure

    I just finished a "clean" install of EMC 10 and loaded the update 10.1...Now when I go to render in VideoWave I get a message saying "Unable to build the render graph".
  6. imokb1

    Edit Video

    I did a "System Restore" and it now works! However, now I have to go back and reinstall some software purchased after the restore point.
  7. imokb1

    Edit Video

    I went the route that you suggested and experienced the same lockdown. Only 2 months ago I was using Edit Video successfully...no problem at all...now it locks down...I have an HP Pavilion Athlon Processor 3500+, 2.9 Ghz, 950 mb ram, 224 GB HD with 94 gb of "free" space.
  8. imokb1

    Edit Video

    Upon launching "Edit Video"...a lock-down occurs...I don't have any function and to "close" Edit Video, I have to Control/Alt Delete...just to close the application!!! Do you have an answer?
  9. I have Creator 8, version 3.0, build 3.0.91a...and upon launch a screen pops up wanting to install and the presence of DAO file keeps interfering...it has been suggested to delete the DAO...but another application uses it (ATI) and when I try to delete...I simply cannot...the system won't let me. Plus I get the following error message... Runtime Error! Program:...es\Common Files\Roxio Shared\SharedCOM8\RoxWatchTray.exe This applications has requested the Runtime in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
  10. imokb1

    Lack Of Support

    Perhaps my problem is similar...I have Creator 8, version 3.0, build 3.0.91a...and upon launch a screen pops up wanting to install and the presence of DAO file keeps interfering...it has been suggested to delete the DAO...but another application uses it (ATI) and when I try to delete...I simply cannot...the system won't let me. Plus I get the following error message... Runtime Error! Program:...es\Common Files\Roxio Shared\SharedCOM8\RoxWatchTray.exe This applications has requested the Runtime in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
×