Jump to content

rookie3512

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rookie3512

  • Rank
    Rookie
  1. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Thanks for doing more investigation on this issue. Roxio Support has promised to fix the issue in the next update. Let us see..
  2. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Jim, thanks for your help. I am Ok with Divx converter solution. Divx did not get installed with Roxio on my PC. But I manually downloaded it from divx web site and installed it. Later on I found the divx install file in CD1 folder. I had to find all install folders hidden under my profile\appdtata\temp folder.
  3. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Once again, thanks a lot for your help and clarifying lots of things. Roxio support was still giving me BS answers and solutions. I think Roxio should be heavily thankful to you digital gurus to do their work to support their product. I really appreciate for your time and effort to resolve this issue.
  4. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Perfect. Thanks for your wonderful help. I manually installed divx plus on my PC because it was not installed by Roxio. I have download version of Roxio and I think there is some bug in the install. I was able to find all install files under my profile anyways. I followed your instructions and was able to make my movie file to mkv and then the audio played fine in Videowave. I really appreciate your help to find out the root cause. I hope Roxio fix this issue some day. PS: Is Divx player and converter embedded in Roxio 2012 or it is separately installed?
  5. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    First of all thank you so much for taking so much pains to resove my issue. I really appreciate. I do have Creator 2012 Pro but I could not figure out how to install Divx plus from Roxio. Can you guide me here again? Thanks once again.
  6. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Were you able to download my movie? Please let me know otherwise I will think of some other alternate.
  7. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Sorry about that. Here is the link again: http://www.upfordown.com/files/download/12081/England%20012.MOV When i tried this morning on the link, the download timer starts and finishes but then when you click on download button, nothing happens. I don't know what wrong I am doing?
  8. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Yes, I have quicktime 7.7.1 installed. Here is the link for the movie clip download: http://www.upfordown.com/files/download/12081/England 012.MOV Please take a look.
  9. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Ok, here is the screen shot of GSpot for your review..
  10. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Thanks, I will post the screenshot tonight when I go back home. Roxio Support have escalted my ticket, let us see what happens.
  11. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Thanks for your advice. Yes, I already updated my ticket with my comments that it was a multi-user issue. here is another thread on the forum having similar issue: http://forums.support.roxio.com/topic/72116-audio-cuts-out-in-videowave/
  12. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Yes, I already opened ticket with Roxio but their support looks useless. They are giving me useless answers. May be I will post their answers next time.. It is funny to read their responses..
  13. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Well, Conon files are working fine in Windows Media Player, Powerdrector 10 and Pinnacle. How can I blame Canon? It is Roxio who should be fixing it.
  14. rookie3512

    Losing Audio From Hd Movie Made With Canon 60D.

    Thanks a lot for your advice. It is surprising that Roxio is not fixing this issue.
  15. I am having issues with the HD movies made in my Canon 60D DSLR camera. These movies are quicktime movies with extension MOV. When I bring them in Video wave and play them, the audio from the movie works only for few seconds and then it loses it. If I want to use native audio in my movie, I can not do it. I tried same movies clips in Powerdiector 10, I had no issues at all. I will appreciate your help. I love Roxio and using it since version 7.
×