Jump to content

Sleuth77

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sleuth77

  1. I had NXT Pro installed on my computer but I uninstalled it after purchasing Pinnacle Studio 17.5. I have some old VHS tapes to record to my hard drive so I uninstalled the Pinnacle program to reinstall Roxio Creator NXT Pro. I have a Roxio Capture Device and it works better with the Roxio program. I have now tried 15 times to install NXT Pro but the program install disappears when I get to Ready To Install. I have had the key reset once and I now have three more times to go before it locks out. I have tried every suggestion found in this forum even trying to install in Safe Mode. Nothing has worked. I would appreciate any suggestions to help with this problem. I am using Dell Studio Desktop running Windows 7 Professional Edition with 16 GB RAM. Thanks for any help or suggestions. Bill
  2. I made a PhotoShow production and successfully burned it to a DVD. I changed out the main hard drive in my computer and reinstalled PhotoShow 5 which I had purchased. I am also a Premium member with PhotoShow 6. I had saved my Photoshows to a secondary hard drive to a folder named PhotoShow 5. In this folder, ther is PhotoShow Video Cache. In video cache is a subfolder named cache. In it is DVD and data XML document. In DVD folder there is a file named 144. In 144 there is a 3.01 GB AVI video clip and the audio wave music file. I can play the avi file using Windows Media Player without any sound. I can't play or burn a new DVD from this file using PhotoShow 5 or 6. Only the first picture will come up and it ends the slide show. Does anyone know how I can reconnect the file with PhotoShow so I can make a new DVD in its entirety? I am using Windows XP SP3 Home Edition. Thanks
  3. Sleuth77

    How Can I Reburn A DVD in PhotoShow 5?

    I tried your suggestion of adding the video and the wave file into Edit Video-Advances which is Videowave and it worked perfectly. Therefore, with your assistance I am not SOL. Thank you very much for your kind help. It solved my dilemma. Case closed. Thank you again.
  4. Sleuth77

    How Can I Reburn A DVD in PhotoShow 5?

    I can't find the original DVD. That's why I need to make a new one. I did not upload the PhotoShow to the website. I also tried Roxio Creator 2010 but that will not do it either.
  5. This is a new computer with Windows 7 Professional O/S. It is a Dell Studio XPS 9000 with 8 GB RAM. I have two users on this computer with both as Administrators. On my side the program works fine. The other user log-in has problems. The video and photo programs don't work. Here is the error message: Format Loader: LoadImage Image file "file::Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\10.0\Common Resources\Shared\Locale\1033\Images\Loading.png cannot be loaded. Any help will be appreciated. Thanks
  6. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    I can't readily find the Microsoft Article stating the problem and its fix. The gist of the article was: User Account Control (UAC) is used in Vista and Windows 7 operating systems to improve the security by limiting application software to standard user privileges until an administrator authorizes an increase or elevation. It listed the applications most affected by this UAC. This is mostly caused by running Windows 7 in protected mode. All you have to do is right click on the desktop shorcut icon and select run as administrator. Hope that helps.
  7. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    I used Google to see what it could find regarding my problem and it came up with a Microsoft document that explains what to do to resolves the problem. It worked!
  8. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    I have solved my problem and it was so simple. I did a right click on the Desktop Icon shortcut for Roxio Premier and selected "Run as Administrator". It now works like it should. Thanks for all of your assistance.
  9. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    I used Windows Uninstall and I tried the complete Roxio Clean Uninstall. I applied an update which makes the program Version 10.3 rather than 10.0. The particular patch listed in your posting doesn't seem to apply as it won't install. I forgot to mention that when I try to open MYDVD there is an error message: Unable to load skin. When I try to open My DV D Express I get the error message: Runtime Error: R6025-pure virtual function call. I will try your other suggestion next. Thanks
  10. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    I uninstalled Ashampoo Burning Studio 9 and it didn't help. I had already uninstalled Easy Media Creator Suite 10. Could there be some leftover files that are causing the conflict?
  11. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    Neither account has WindowBlinds. Here are my specs for the computer: Dell Studio XPS 9000/XPS 435 T Intel Core i7 CPU 920@2.67 GHz Windows 7 Professional 64 bit O/S 8.00 GB RAM NVidia GeForce GTS 240 Video Card Creative SB X-Fi Sound Card Programs on the user account that are not on the account that works: Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection Picasa 3 Programs on both user accounts: Adobe PhotoShop Elements 7 ArcSoft PhotoStudio 5.5 Roxio PhotoShow 5 Ashampoo Burning Studio 9 Perhaps it is the Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection program that is causing the problem. What do you think?
  12. Sleuth77

    ROXIO CREATOR PREMIER BLU-RAY 10.3

    It is a Dell OEM piece of software. I contacted Dell and they had me uninstall the program and reinstall it. Same thing happened after reinstall. Thanks for your reply though.
  13. Sleuth77

    Dvd Burner Problems

    I am using PhotoShow 5 which I purchased and downloaded from Roxio, as I also own Easy Media Creator 10 Suite. When I try to burn a DVD in PhotoShow 5 it comes up "Waiting for blank media." Then I get a message to "Please put in a blank CD or DVD into your burner and click the OK button once the tray is closed." The blank media is a HP LightScribe DVD-R and the burner is an Asus DRW-2014L1. My OS is XP Sp3 and my CPU is a Dell Dimensions 8300 with 1 GB of RAM. This seems to be the only program that doesn't recognize the blank media. Does anyone have a solution or idea? Thanks
  14. Sleuth77

    Dvd Burner Problems

    It is interesting to note that in your media tests that Memorex discs did not perform well. I could not get HP LightScribe discs to work at all in PhotoShow 5. I tried Memorex DVD+R discs with the same program and they work very well.
  15. Sleuth77

    Dvd Burner Problems

    My version of PhotoShow 5 is Ver. 5.0.4 and the Build is 3020. Do I have the latest version and if not how can I get it? Thanks
  16. Sleuth77

    Dvd Burner Problems

    Here is what is so odd about my burner problem. PhotoShow 5 will not burn or recognize a blank DVD that is a HP DVD-R even though the LightScribe side has not been burned first. PhotoShow 5 will burn a DVD that is a Maxell DVD-RW without any problem. I also have another burner which is a Sony DVD RW DRU-820A and it will burn the HP DVD-R. The Asus DRW-2014L1 seems to work fine burning the HP discs in Easy Media Creator 10 Suite. Is this an Asus problem or Photo Show 5 problem? Thanks
  17. Sleuth77

    VideoWave9

    I have Easy Media Creator Deluxe Suite 9. I have assembled a slide show using the slide show assistant. Then I switched over to VideoWave9 for editing. After moving several of the photos to line them up in a sequential order, I noticed it left many blank squares with numbers. I added music to the audio track and tried to edit the production by inserting an ending point after the final panel. I can't seem to end the video production where I want it and it continues to run until the end of all the blank numbered squares. This is very frustrating. Does anyone have any suggestions of how I can end this production where I want it to end. Thanks, Bill A.
  18. Sleuth77

    Error 80045208

    I cannot burn a slideshow created in VideoWave and using MYDVD to burn to disk. I cannot burn to iso image either. All I get is the project is aborting with the error message 80045208, Error while opening Project. Does anyone have any solutions? Thanks Dell 8300 Pent 4 Windows XP Sp2 3.00 Ghz CPU 1.00 GB RAM Nvidia GeForce 7600 GS 256 MB Sony DVD RW DRU-820C
  19. Sleuth77

    Error 80045208

    Thanks for your reply. The firmware for the burner is updated. I finally got the production to burn by saving it to another location on my second hard drive. Apparently some file got corrupted in the original production. After I saved it again, I was able to burn it as an iso image or the regular way.
  20. Sleuth77

    PhotoSuite Question

    This question pertains to Photo Projects in PhotoSuite EMC9. Everytime I try to start a project in Photo Projects, I get a window stating "Please insert the required content CD". This is a downloaded program and I don't have a content CD unless they are referring to one that I have made. Can someone clear this up? Thanks, Bill A.
  21. Sleuth77

    Error message during encoding

    I was completing an encoding production of a slideshow which was edited in VideoWave. After the movie encoding finished and the program went to encoding the menu, the following error message came up. Error 80040207. Error while encoding menu. The production burned to the disc, but the menu did not. Has anyone had this problem? If so, please advise a solution if known. Thanks, Bill Dell Dimension 8300 3Ghz CPU Windows XP Home Edition 1 GB RAM XFX GeForce 7600 GS 256 MB Video card Audigy2 Soundblaster 2 120 GB SATA Hard drives 1 Maxtor 120 MB external hard drives USB 1 LACIE external 250 MB hard drive Firewire
  22. Sleuth77

    Error message during encoding

    I updated the drivers for my Sony DVD RW DRU-820A burner and it fixed the problem. Bill A.
  23. Sleuth77

    Roxio and Windows OneCare Live

    I am running Windows OneCare and EMC9 on a Dell Inspiron 9300. I have not had any problems with either one. I believe they are compatible. Bill A.
  24. The nuisance cropped up after I installed the Pinnacle drivers for Dazzle DVC 90 which came with EMC8 Deluxe Suite. After installing the drivers, I first had a problem with no connection to the APC Power Chute backup battery. Then I had System32 folder appearing everytime I boot up the computer instead of the desktop. I have uninstalled the Pinnacle drivers which reestablished a connection with the USB backup battery. However, I still the have the System32 folder appearing on bootup. I have removed Pinnacle from the registry and it didn't seem to help. Anyone have a solution to this problem? Thanks, Bill Dell Dimension 8300 3.0 Ghz CPU Windows XP Home Edition SP2 Sound Blaster Audigy2 Sound Card XFX GeForce 7600 GS 256 MB 1 GB RAM 2-120 GB Hard Drives Sony DVD RW DRU-820A Burner
  25. Sleuth77

    SYSTEM32 FOLDER APPEARS ON STARTUP

    Here is the fix for the problem. It called for editing the registry. I went into HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Run and deleted all the value entries other than the default Windows entry. It is now operating as it should.
×