Jump to content

chris_hoelscher

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chris_hoelscher

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 03/18/1957
  1. EMC build 135B90A i have notices than when i add text to an intercal text track and clisk DONE my total memory goers up by 10200K this is repeatable and a SAVE does not free the acquired memory when VW comes up and the project is loaded - i am sitting at 197500K for example (as recorded by task manager - working set memory) - i started an internal tracks session at 480424K when entering internal tracks - i actuall y dropped to 479160K after pasting text in the appropriate track - dropped even further to 476644K but when I clicked DONE and returned to the timeline - i jumped to 490764K and it is totally repeatable have others seen this? any thoughts? work-arounds ? i really dont want to shut down EMC every 30 minutes be cause i have exhausted real memory ... thanks chris hoelscher OS Name Microsoft Windows 7 Home Premium Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name CHRIS-PC System Manufacturer System manufacturer System Model System Product Name System Type X86-based PC Processor Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2200 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date Phoenix Technologies, LTD ASUS P5N-E SLI ACPI BIOS Revision 0505, 3/5/2007 SMBIOS Version 2.4 Windows Directory C:\Windows System Directory C:\Windows\system32 Boot Device \Device\HarddiskVolume1 Locale United States Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514" User Name Chris-PC\Chris Time Zone Eastern Daylight Time Installed Physical Memory (RAM) 2.00 GB Total Physical Memory 2.00 GB Available Physical Memory 1.02 GB Total Virtual Memory 4.00 GB Available Virtual Memory 2.54 GB Page File Space 2.00 GB Page File C:\pagefile.sys
  2. chris_hoelscher

    Runtime Error

    WinXP SP3 <?> - a dou processor (not sure which one) - i have also started to experience the dreaded R6025 abend code - i read the 3 possible solutions - applied all where applicable - still no resolutions - any insight will be greatly appreicated
  3. chris_hoelscher

    reinstall issue

    hello everyone. I am encountering a problem I have not seen reported in this forum (hard to believe) - after my icons stopped working - i performed a CLEAN INSTALL as defined in document xxxxx86CR <?> now - after installing (with a successfully completed message) - on startup I am receiving the following: This is an invalid installation - please install again well i did - same results - any clues, anyone????? thanks chris hoelscher Louisville KY additional info: WinXP PRo (32 bit) - SP2 Build 2600 mem = 2GB real processor: duo core - sorry - i cannot be more specific
×