Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Video'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 103 results

  1. Hey, I have been having a problem with my capture card, it keeps speeding up the sound and video when I am recording. I know most people say that the problem is the computer your recording on, but its not. My computer has 8GB of ram and a 1TB hard drive. It is also brand new. Could anyone please help me? Thankfully I am a trained editor in TV, but the last thing I want to do is spend hours on end adjusting the speed of the video and the pitch of the sound.
  2. Big-Jim1

    Toast 11.2 Audio Preview Bug

    I have just upgraded to Mavericks 10.9.1 and installed the Toast 11.2 (3175) update. When I use the media browser I've noticed that when you preview audio files they will not play. In Toast 11.1 you got a ql manager window pop up and the audio played. In Toast 11.2 a small window pops up but it is blank and no audio plays. I have noticed that video files play okay. I have included a screenshot of what happens. I have tested 11.2 on a clean install of Mavericks 10.9.1 and Mountain Lion 10.8.5 and the same thing happened. I was just wondering if anyone else was having the same problem. I still have the 11.1 (1067) update on my computer. I was wondering if I installed this would it downgrade 11.2 to 11.1 okay or would it lead to problems. I also have the 11.1 application on another computer. If I moved the 11.2 one on Mavericks to trash and installed that would that work better. Many thanks for your help.
  3. JoeVRoh

    A Few Hiccups

    I want to thank you for your time in advance to help me with my issues. I will be eagerly awaiting feedback! I've recorded some games on every console and have experienced a few issues with this device. I have had successful videos created with this product and am happy with my purchase yet these issues are now diminishing the experience. So finally, I ask for your help! I have the Roxio Game Capture Pro (NO HDMI) My Roxio game capture, when plugged into my computer and my running game console, the display on my (Dynex) television flickers on and off. This is only part of the time, so I presume it's an issue with the cables. The cable is a hybrid output for Wii, Xbox 360 and PlayStation 3. I do feel that this cable is the culprit for this issue. If it could be anything else, what are my suspects? To a more recent and important issue: Videos play in double speed when in the production editor. Now, after I saw this I immediately thought it could be the playback speed. So I double clicked the segment, only to find that the speed is normal. After resetting the program a couple of times, there seems to be no issue. What's with the change? I've also had this issue when reviewing an entire project (multiple scenes of video from different sources) and while viewing the whole video in one segment, a snippet would be in double speed-thus throwing off the remainder of the video. Any feedback is appreciated. Thank you for your time! Respectively, Joseph
  4. Hi: I am attempting to download a web video using Video Copy and Convert. When I click on WEB VIDEO, it tells me to: install the latest version of Flash (I have), and to open my browser (I have opened both in turn). Nothing happens. Any ideas? Ed
  5. KabukiLite

    Pixelated Video? Hard To Edit

    I have been editing in videowave and the preview box shows the videos like this http://prntscr.com/2fj91u That link is a screenshot of the preview box. Also, when recording the preview box is black, but that's a separate problem and not as 'serious'. How can I fix that horrible pixelated effect it's giving in the preview box in VideoWave? Is there anything I can use to convert the m2ts to mp4 or something? Won't that downgrade my quality though? My computer isn't crappy or anything and can run anything else I guess.
  6. longbow1

    Huge Video/audio Lag And Artifacting

    another capture card, another issue, it seems like these things are never ending anyway, this thing used to work perfectly, until a few months ago then it wouldnt read that i plugged anything in, then when i managed to fix it, this basicly happened http://www.youtube.com/watch?v=vMgE1CCFRU8i t starts 2 mins in, but then clears up at 6:30, but then starts again at 9:26 system specs: AMD FX-8350 Eight-Core 4128HMz Nvidia GTX 660 16GB DDR3 1866 MHz Windows 7 Ultimate it just goes on and off, on a similar timescale no matter what i try, always 2-3 minutes of clear footage it borks up i have tried using two seperate hard drives, both cause this issue, it even happens when im not recording and just on the preview screen, same time difference
  7. Hi, a few months ago I had bought a Roxio Game Capture and in the beggining it worked well but a few weeks ago I started recording again and my tv simple goes black when I plugged in the Roxio Device to my computer....My TV just stays black while I am recording and my computer records it but in a strange way (You see the imagem but in lines).... Is it possible to post here video so you can see what happens? If so tell me how... Thanks.
  8. I am capturing a video and sharing via ffmpeg with the following command... ffmpeg -re -i file.m2ts -vcodec libvpx -f webm http://$my_server/tv ...but show the following error message: file.m2ts: Permission denied Any idea?
  9. Hello, i bought my roxio game capture like a year ago. i haven't made a video for quite a while on youtube. so i plugged in everything correctly, but after a while i start up the roxio game capture program/software, i keep getting this error "Select video device failed" i do not have the latest game product of the game capture, i only have the one that came out 2-3 years ago which is the roxio game capture not the pro. i tried looking everywhere on google and nothing sorta works. i dont know if im doing it right but i am really confused and really upset that i cant fix this. i hope you guys can reply, and sorry if im not in the right topic for this thread. please help ;( ;( ;( kind regards, jack
  10. Gamer34792609

    Lagging In Game

    Greetings all: A few months ago, I bought myself a Roxio HD Pro Capture Card-it costs me quite a chunk of change. However, it does come with a nice editing program and is fairly easy to setup and use. No complaints there. I hooked it up to my PS3 and discovered that I get an "Blocked Signal" when I launch the capture application. "Hmm"-I thought. After some research I discovered that Sony has done this, due to copyright issues and that you need AV component cables and can't record directly through an HDMI. Fair enough, I can deal with that. I haven't yet gotten the cables I need to record the ps3-all in due time; I am a patient person. This however, seems stupid to me and sony's copyright issue, kind of defeats the purpose of having a game capture device. But anyway, the issue I have encountered over and over again has to do with audio and video lagging, I DO have the correct cables for my psp; which I have hooked up and tested and the animation and sound is delayed-I know this is a common problem; I have tried the suggested fixes on youtube and I am still encountering the same problem. There is a time delay that effects the game and the recording. Even when the capture button is not pressed: there is a delay between the sound and video from the console to the pc Does anybody have any suggestions as to how to correct this issue? As I have said: the youtube solutions do not work for me. and the profile for my psp is 480i. I actually like having the psp game on the big screen, as it doesn't hurt my neck; but the lagging makes it irritating. I have even looked at a few FAQ's and it says that the time delay is normal for the device-that doesn't seem right. My initial PC setup was a custom built xp machine with a 2.4ghz processor, GeForce graphics card ATI/Intel Chipset and some other stuff I can't remember, but it was low end. Luckily, shortly after I got the capture card: my motherboard went belly up. So, now I'm running windows 7 Ultimate Edition 64-bit AMD 3.6 gig processor DDR3 RAM a new powerful video card: the guts got an overhaul and I now have 11 usb ports as opposed to the 8 I had before. My fans and all that were also cleaned right out What is causing this common lag problem?
  11. Tahlen

    Video Suddenly Blanked Out

    I have been using Easy VHS to DVD on an HP laptop running Win Vista 64bit for a couple months, and it has worked fine, importing video and audio well. After Windows Update ran some updates marked by Microsoft as Important, the video capture window started blanking out. It does not have the "no video signal" error message, but only displays a black window. When I tested it by recording a segment of video and played the video back in another player, the audio was fine, but the video was blacked out. I tried repairing the software installation, but it did not fix the error. I installed the software to another computer (a netbook running Windows 7) to make sure the USB device was working, and it worked fine. Also ran the latest Windows Important updates to Windows 7, and tried the Easy software: still worked fine. I tried uninstalling the software from the laptop, rebooting, then reinstalling the software from scratch and rebooting again: the video remains blacked out. The app says there is not any updates for the program, and as the Windows updates were all Microsoft Important updates (mostly security updates) removing those aren't really an option, so I don't know what to try next. Please advise.
  12. HI I just bought ROXIO GAMECAP for consoles but I notices some slight distortion in the display on my TV, still very playable. However on my PC end it was far worse. Can anyone suggst any fixes? I've attached a screenshot of what it looks like below. Thanks in advanced.
  13. I have an hour's worth of SD video that I want to burn on DVD. The video files are 13 gig so of course Toast tells me that it won't fit on the DVD. I discovered that if I save the project to a disc image, it will do the conversion and leave me with a project that will fit on a single layer DVD and then I can burn the DVD. However, this method worked for me the first time but not the second and now I can't figure out what I did differently to make it work. So what do I need to do to convert 13 gig of SD video so that it will fit on a single DVD?
  14. Whenever I try to record game play, this shows up in the preview screen and in the recording. I think it might be my graphics card.Please reply if anybody knows a fix! Laptop Specs: Windows Vista Home Premium SP2 64-bit Operating System Intel® Core2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz 6GB Of Ram Graphics Card-Generic PnP Moniter on Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
  15. fortune

    Video File Formats

    Hello.. I am thinking about buying the software and noticed that NXT does video editing, but I didn't see the type of video files that can be used. Will it let me add and edit flash (flv) video files? Also, does anyone have a list of the type of file that the video can be saved as? Thanks for your help!
  16. I just received my Game Capture Pro HD in the mail today and it worked fine with the Wii U at first, but the program randomly crashed which caused the whole laptop system to crash. After restarting the PC, the Game Capture no longer worked using two HDMI cables and I do not have access to Wii U component cables nor do I want to risk a downgrade in video quality. (1080p vs. 1080i) I have also tested the device and it DOES work with the PS3 via third party component cable, but even after uninstalling, rebooting, re-plugging, and rebooting yet again and repeating this process three times, the problem has only gotten worse. Audio is emitting to the PC monitor, but video remains to be seen. After the first two times of reinstalling the software, it displayed merely a black screen with Wii U audio clearly complementing the background. Unfortunately, after the third time of reinstalling the software, there are now various colored bars replacing video which should be streaming from the Wii U console. The status properly displays that there is a signal and that it is "ready", but there is no video being displayed. Audio, however, IS still heard perfectly. Again, during the first installation of the software, the device worked perfectly with Wii U via HDMI. Is there any way I can return to that state? Can I simply wipe away ALL shreds of Roxio software and device drivers removed from my computer to then reinstall as if I'd never installed in the first place? If not, what are my options? I'd prefer not to have the device replaced as I don't believe it's a hardware issue, just a software one that I can't seem to repair on my own. I'm running Windows 8 Pro 64-bit on an Alienware M14x R2 with a basic 8 GB Wii U system and the HDMI cable it was originally packaged with. I've tried alternative HDMI cables with no luck. I took this screenshot prior to the device's performance disruption:
  17. When I post my gameplay to YouTube there is a green line at the bottom of my screen and ive tried everything I know of to get rid of it. it doesn't show up in Roxio GC program, just when I post it on YouTube. any help is appreciated.
  18. I need help today, let me explain real quick. I have a competition to go to next week, we're leaving early Sunday morning. Tomorrow is the final day I can actually really work on this music for the competition. No, I haven't procrastinated, as I have the editing completely done in Roxio Videowave. Thing is, I'm now trying to export the video (that contains the music) so that I can use next week. I have cut and edited the music (2 songs to be exact) with some fade-ins and fade-outs. Video exporting works fine and everything, but what the issue is, is that everytime I export it, no matter what I do, it messes up the audio. For some reason it will not retain the fade ins and fade outs so it ends up randomly sounding like a drop in volume and then jumps right back up. Listening to the original file, it sounds perfectly fine. I've tried exporting it in different formats, normalizing the audio, not normalizing the audio, creating my own custom format, etc, but they all end up the same way. Someone please help me figure out how to export the video without losing the fade-ins and fade-outs so it sounds good. If I can't get this to work, then I will be forced to drop out of the competition and this a national competition that I participate in every year. Thank you in advance for your help!
  19. JakubRekza

    Glitchy Video When Recording *please Helo*

    Hey Guys so I bought a roxio and at first it was working perfectly fine, until recently I have had weird distortion in my videos which would also cause the audio to do the same, Here's a preview of what im working with http://www.youtube.com/watch?v=svxOgQ8SV0I&feature=c4-overview&list=UUmtZd3hBKXDDdtUyJlBRu_A Also My PC specs are: -AMD FX 6100 -AMD RADEON HD 5700 1GB DDR5 -GIGABYTE 78LMT-USB3 MOTHERBOARD -640 GB WD HARD DRIVE Please Help guys Thank you
  20. Hi, When I go to right click on my video on the timeline nothing happens. I need the menu to export the audio but no menu appears, any suggestions. I have already ran the repair.
  21. I own a new Roxio Game Capture Card. I want to record gameplay, obviously, but while I record gameplay. I want to show my face, at this point, my biggest problem, is when I record my face, and overlay that onto the gameplay, the video wont sync with the gameplay. The beginning of the video will be sync'd but by about 10 minutes, it had a 3-6 second delay, even though the front of the video is sync'd. I can't find anything on the internet to help this problem. So any reply is a good reply. I have a Dell Inspiron 1545 Version 6.1 (Build 7601: Service pack 1). At this point i use a Sony Handycm DCR-SX63 to record my face/voice. So really, what do i need to do/what can i get, or what can i do differently. I'm really stuck right now, and I could really use an answer ASAP. So thanks in advance for you advice.
  22. Birdiejr

    Video Stopped Working

    I have VHS to DVD 3 on my Lenovo Laptop running on the Desktop since I have Win 8. Haven't had any problems and then in the middle of a video it stopped showing video. I can still hear audio so I thought it was tape. I have changed tapes twice and changed the cord too. My Roxio Video Adapters say they are working properly so I uninstalled them and reinstalled but still nothing. This is a new laptop so I have adequate room. Please help.
  23. gingerninger1066

    No Audio

    Here is my problem i have configured every thing correctly i used the ps3 guide in the printed manual and now i cannot record audio, video works fine, if i plug it straight into my tv it works normally (i have also noticed that i should have a device called Line in my recording devices menu even when i view disabled and unplugged devices).
  24. WHoward

    Render

    I edited a video from the weekend and when i try to export it it will not RENDER gives me an error message ( unable to build the render graph )
  25. Very strange: I want to to burn 19GB of authored BR video on a BD-R. If I put in a blank disc, select UDF, drag the video folder into the TOAST window, it correctly displays 19GB. Hitting "Burn" starts the process, which is stopped showing a hardware failure message. The blank disc remains untouched. The total file size is now 38GB. After a few tries I figured out the following workflow as a work-around: 1.) Quit Toast 2.) Open tray 3.) Start Toast 4.) Select UDF 5.) Drop your video folder into Toast window 6.) Hit "Burn" 7.) Confirm to close tray Now it works. 19GB successfully burnt.
×