Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.m2ts'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. When I record with my Roxio game cap HD pro for maybe an hour or so I stop and check out the recording file, but I see a .mp4 file that doesn't work and a .m2ts file that works. The video was recording with the .mp4 format, but was converted to m2ts. This only happens when I record for a long period of time. I tested it and I recorded a 5 minute video and it stayed .mp4, but one hour and over becomes .m2ts. Can the recording time be the problem?
  2. I'm not sure where this thread belongs but here will do for now. I have captured footage using my HD pro and it plays fine in VLC and windows media player as well as roxio's supplied media player, so the capture itself isn't the problem! I can use the provided software to edit the footage perfectly but the software is; slow and overly complicated and i would prefer to use premiere pro. When I go to edit my footage in CS6 Premiere Pro the audio gradually becomes more and more out of sync the longer the video goes for. For example at 1 minute the audio is synced perfectly however as the video plays through by the 30 minute mark it is out of sync by 2 seconds and by the end of the video its about 2.5 seconds out. There is NO finite point where the audio and video loose sync. Does any one have a fix for this? On a side note, I have research the problem and some have said it could be because of the videos bitrates'.
×