Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '8mm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 8
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 19
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I'm using Roxio Easy VHS to DVD 3 (not Plus). My problem is, whenever I am recording a tape from my VCR, there are usually short unrecorded sections in between recorded sections that may last up to 15 or more seconds on the tape itself. The Roxio program reads this as 'No Video Signal' which makes sense to me because it currently isn't reading anything. But what I don't really like is that, after a short time of reading 'No Video Signal', the program will automatically stop recording before the tape reaches the next section of the tape that has recordings on it. The tape continues playing in the VCR while the program has ended recording, and I have to rewind to the particular part in which the recording stopped. Even if I set the recording time to 2 hours, the recording will still stop whenever the program reads 'No Video Signal' for more than about 15 seconds. It would be much more convenient and less time consuming for me to record an entire tape all of the way through and then cut and trim the video file later. Is there a way to do this? Is this a common problem, or is it isolated and may be related to my particular VCR that I am using? Would I have to upgrade to the Plus version? I apologize if I am missing something obvious, but I haven't been able to figure this one out easily. Best Regards, Nick Suttell
×