Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '99%'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Not sure if anyone else has this issue as google seems to have nothing but whenever I try to export a movie from video wave the software keeps getting stuck on 99%. I am editing and exporting from fraps avi files. Each roughly 30 mins long. It worked once and only once so far, and that was literaly 5 mins after I updated to the newest grahpics driver I have the ATI radeon HD 5770. I also have the q6600 quad core and 4 GB ram Does anyone else use this to edit fraps recordings and if so what settings do you export for vids you intend to put on youtube. Thanks for any help in advance
×