Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AVCHD Audio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. BrianR

    Avchd Video, No Audio

    I bought a Lumix ZS30 Superzoom camera with AVCHD video - my first time using this standard. I took it to visit grandkids over the July 4th hoiday and have lots of great videos. I have a completely fresh Win8 Pro install and a fresh install of Creator NXT Pro on my desktop. I am able to bring video into VideoWave but I have no sound. The file formats for each video are .M2TS, .CONT, .PMPD and .TMB. My recording quality says: AVCHD Progressive 1920x1080, 60p Image Sensor Output 60p 28Mbps With GPS information What am I doing wrong? Thanks in advance for your help!
×