Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Auto-Stop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have installed the software as well as the update. I actually captured video and audio from my Super 8 Sony camera using the EZ VHS to DVD. However the audio only showed up in one track even though it was stereo sound. The next day I tried to capture the video and sound again with another tape. This time there was actually NO sound coming into my MAC. I checked to make sure all the sound settings were where they should be and they were. I even unplugged the camera and played the tape through the TV to make sure the tape and the patch cord were both OK. They were. I think the problem is with the Roxio capture device. Do any of you folks have any ideas or any experience with this problem? Please post in response. Thanks, RXman
×