Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Black screens'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I realize this has been brought up before, but I seem to have a slightly different issue. I have created a slide show in Videowave with transitions and audio. It previews perfectly. I can export it as mpeg2 or wmv (albeit with loss of resolution) but when I go to burn it in MyDVD it does not encode properly. I can see black screens DURING the encoding process; generally the same slides but NOT always. I have tried using both hardware and software rendering, with and without Intel enhanced for core something streaming technology. With and without Roxio AVC SmartEncode technology; Encode settings are "fit to disk" (A 30 minute movie on a 4.7GB disc) "interlaced". I run Win7 Pro, Dell XPS with I7 and 16GB Ram. DVD disk type irrelevant as I see this happening DURING the encoding process itself All updates (Win7, Graphics card: AMD Radeon HD 7570)
×