Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'No Signal Grey Buttons'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Well, I got a HD Pro for Christmas and was happy to recieve it. I installed the software and I prepared my PS3 for recording. When I open the capture program I get a black screen and no signal. So I went back to see if there could have been installation errors and repaired the software. Now when I do this the buttons are greyed out and I cannot switch to component. (It is locked on HDMI) When I try to click anything it just crashes. Pictures: As you can see, it detects the HD Pro but does not net let me switch inputs. At this time my PS3 is running and it is in the correct component settings. http://puu.sh/1F930 When It crashes: http://puu.sh/1F97T I have had nothing but issues. Please help me.
×