Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Not Loading'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, I've had my Capture Cars for quite some time, and had no problems with it at all. I've created numerous with it, and had plenty of fun recording gameplay. However, I went to record something today, and hit a problem. It occurs everytime I get to this: I click on "Capture", and the load icon flashes quickly before disappearing and nothing happening. I've read that updating your PC helps, but my PC doesn't want to install all the latest updates it has either! So, I'm really not sure what's going on. Any help would be great. I not all to great with computers, so as simple as possible would be great. Thank you all in advance!
×