Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Off'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. DomCobb1

    Best Capture Settings?

    Hey guys, so I recently got my Game Cap HD Pro, and it's amazing! The quality is superb and the videowave is a decent editor since I don't have any other one. However, the color is a bit off, and its a bit too bright. I don't know the best brightness, contrast, etc. settings. Can someone help me? Any and all help is appreciated. On a bit of a side note, it records 59fps. I thought it maxed out at 29.97?
  2. I've edited about 4 or 5 videos and I've always noticed that one or a few of my trimmed clips, the audio will be WAY off. So I just got Sony Vegas Pro 11 and I wanted to go on the Videowave editing software to just trim my clip that I wanted and export it as an MP4 in 720p. Well I tried exporting a few times and the audio would be off. The audio wasn't even close to what I had in my 7 second clip. What's wrong with it? Why is the audio so off? I'll take about a 10 minute clip and trim it in Videowave then it'll get the sound from about 5-10 seconds before the trimmed clip that's not even in my trimmed clip. My computer specs: Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz 8 GB RAM Intel HD Graphics (Basic) 32 bit Windows 7 Ultimate
  3. Hi Roxio Community, Have a problem with Toast 11. Trying to burn a Disc Image created in Adobe Encore. When I drag in the .iso file from Finder it loads up as expected but when I go into the settings it shows that the quality is only Very Good and not Identical as it shows when I copy direct from a DVD directly as opposed to an iso file? The compression is showing as 'Low' and the quality is less than 100% match to the original. Why is this? I have already encoded it Toast please don't try and re-encode it! In seriousness, is it something that will be a problem? Should I just burn it from Disk Utility? Really appreciate any help or advice. Best wishes, Alex
×