Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'PS2'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 9
    • Creator NXT 8
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 20
    • Toast 19
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi Everyone, I recently got a RGC off Ebay. So far i've wasted a week trying to get it working and had 2 laptops blue screen or crash on me for reasons beyond me except it was when i plugged the device in. I decided to try it out on my desktop which is way above the minimum requirements. This time it installed without a hitch and I have both drivers: Now when i open the capture software, i am greeted with this screen: So far i'm getting a green no signal and a black screen - however I am now getting some crackly audio from the game. But I am stuck as to what i'm meant to do now. I can play the game fine on my TV on the component setting. Thanks edit: I played around with the settings, and i'm now getting "ready" however, it doesn't pick up any video.
  2. Last Night I got new Component cables for my Playstation 2, this was so that the Roxio HD would capture it in color. However when I started capturing, my TV screen was doing something weird, however the capture on my PC was perfectly fine. After this, I plugged the component cables directly into the television and it worked fine. I would really like to solve this problem as soon as possible. Thanks for the help if you offer any advice. Links to the photos below v v v v TV screen capture: https://drive.google.com/file/d/0B8tb-TcPln6KdjBtZ0lMNTBEUkxuRHVCMTY5ZVRZdGFyMnl3/view?usp=sharing Computer Screen Capture: https://drive.google.com/file/d/0B8tb-TcPln6KZ3hjZGJpLXJPNzJSYmJkRUJOOGw5VVp6ZC1J/view?usp=sharing
  3. Hello there. I hope it's alright to make a topic on this. I went through the posts and they seemed similar but I'm not entirely sure they're the exact same issues. I received a Roxio Game Capture HD PRO as a gift a couple of years ago. I remember I successfully had it working with my Playstation 2 because I had gotten some Devil May Cry footage. Time has passed since then and only recently did I decide to pull out the card again. Previously, I was using a Windows 7 laptop and, though the program seemed taxing, it got the job done. This time, I have a recently constructed Windows 10 desktop. Whenever I start the program while the PS3 is hooked up, the preview window shows picture and audio. However, when I hit capture it turns black and plays no sound. When I stop recording the program crashes. When I start with the PS2, the preview window only has audio for a brief moment, which it quickly cuts off. No picture ever shows and attempting to record crashes the program. I'm not sure what information you might need to help so I'll post what comes to mind for now. Roxio Installed from the disc and then all updates downloaded. Running as Administrator. Computer System Type: 64 bit Processor: Intel i7-5820k RAM: 16.0 GB Graphics Card: EVGA Geforce GTX 980 Hardware The gray component and audio wires are plugged into my tv. The black component cables plug into my PS3/PS2. The USB goes into my computer tower. Any help you can provide would be really appreciated! I've been trying to get this working for two days.
×
×
  • Create New...