Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'PS3 Problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've been streaming with no problems the past couple of weeks using my PS2, Xbox 360, and Wii (well, with relatively FEW problems since I started using xsplit). Last night I tried for the first time to hook up my GC HD Pro to my PS3 and quickly became frustrated. I didn't realize it was going to be such a hassle until I couldn't even get a picture on my TV. Up until this time, I had been using HDMI for the PS3. After I hooked up the offiicial Sony component cables and changed the display settings I was able to get the picture on my TV. BUT I was still getting no signal from the PS3 in the Roxio Capture program on my laptop. I spent hours messing with it and looking at tutorials on youtube and on these message boards with no success but I got a few ideas but it was like midnight by then. Then I tried something new this morning. I went into the display settings on my PS3, unchecked the 1080p output and checked 1080i instead and the PS3 signal appeared in the Roxio program. Looks like problem is solved. So even though my TV can handle all the outputs of 480, 720, and 1080, Roxio can't decipher 1080p, only i. Hopefully, if you are getting a no signal redline like me, my experience might help you. Good luck.
×