Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Roxio HD Pro Capture Card'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. LeeTugwell

    Video Wave Is Not Working! :(

    Hi guys basically I bought my friends roxio hd pro cap card and I got it p and all going I updated my computer and everything! I have recorded my video and when I watch it through it lags ... ALOT. My friend who I bought it off said to render it but I don't know how and when I try to edit the video with video wave it says its not responding to everything , but when it does work the video has the same screen but plays the audio of it . Please anyone could you help me ?!
  2. WebbiestImp327

    Problem With Capture Card

    Hey I need someone's help. Just yesterday I was able to hook up my HD Pro Capture Card and now it won't recognize the usb. So Windows says Doesn't recognize the Transcoder. I found a few topics on this and none of the advice I've seen works. I've even gone to the extent of going back to a restore point where the capture card worked fine. And yet it still does not work. So what do I do? I've re-installed and uninstalled muiltple times and repaired it and yet it still can't recognize it. Can anyone help me?
×