Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Support Needed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. CHIKENnoodlePOOP

    Roxio Gamecap Hd Hardware Issues

    Hello, This isnt my first time having issues with my Roxio Game Capture HD but the last time which was the first time, my problem was that the capture device would show up on my computer as transcoder and after reinstallation of software and system restores i had no luck. Only the Main purple light would come on and thats it no input or anything including the fact of the capture software showing no signal in green. But anyways tech support contacted me and they sent me a replacement which is my current one and i had to send the old one back. This new one has been working beautifully from step one but my computer's hard drive failed, so i got a 1tb Hard drive off of Newegg and i reloaded the OS already but i'm now getting to the part where i'm reinstalling all of my old programs again. But this time with current Roxio that ive had, is now doing the same thing where it shows TRANSCODER and has the same behavior with not turning on or working as like the old Roxio I had to turn back in. Since i went to this forum before in the first incident, and i have researched all over the web on the roxio forums i know that some people would reply to tell me how to properly install, Uninstall and Reinstall the software and trust me all the proper strategies have been done the first time and i have performed system restores up to 5 days ago. So with all do respect please do not reply to tell me how to properly install it and the keys steps on not to plug it in before installing. I do however appreciate ALL the HELP that i can get i just want to make this quite brief and not go in circles since i know from previous support. I'd like to also know weather if there is a recent fix to this problem because i'd rather try other steps to fix this before having to go through the trouble in buying a new roxio. I do believe however that this roxio is still in warranty. I want to lastly point out that this roxio has been running hot recently and i have placed it in a proper cooling area where its not sitting next to any thing that runs hot and has been sitting on my desk in the open, i much ignored this as thinking the thermal temp it was putting out was normal. Please help and thanks for taking your time out of your day in reading this as it helps me succeed in my Youtube Gaming Dream, If anybody has any questions PLEASE feel free to ask whatever.
×