Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Weird colors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I just recently bought my Roxio Game Capture Pro HD, but I have already used it multiple times with my Xbox 360 through HDMI in and out. I decided to try out my Wii (Component cables). Everything is fine when it is plugged into the TV, and even when it is going through the capture card and into the TV, the TV side looks fine. But on the PC end the colors are off, and there is that blue bar at the bottom. I don't know what is causing it since, as I said, the feed on the TV is perfectly fine. Anyone have any ideas? Here is what I see:
×