Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio out of sync'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all. I'm afraid I already know the answer to my question, but it doesn't hurt to ask, right? I've been recording video game footage with Videowave, while recording live commentary in Audacity. When I'm finished, I pop the separate video and audio files into Videowave and in the preview, everything runs smoothly. When I render the video (just north of 30 minutes), the audio gets out of sync by 30 seconds or a minute. I'm rendering the production to output a SmartAVC file, although if a do a lesser quality output file, the video is fine, if not less easy on the eyes. This seems to be a common complaint, with some positing that just goes with the territory of video editing software. My question is this: is my PC not powerful enough? I'm using a laptop running 64-bit Windows 8.1 with 6GB of RAM, and a 2.4GHz processor. Is this just not enough to render lengthier productions? Thanks.
×