Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blinking image'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello folks, I have an issue when i am trying to connect my game capture (HD PRO) card to PS4. For more details you can see it on that video in order to make it clear. http://rgho.st/private/8YVyMzBsP/6ffb2f7648771e6316432fa17eea7f91 Some times i can see clear image and sound but in a while it again disappears and "no signal" error arises. But hdmi cable is ok and video and sound work perfectly on my gaming monitor. I have tested it on three different laptops (Asus ROG JY751 - Windows 10, Sony Vaio (Windows 10), Asus (dont remember the exact model - Windows 7) and everywhere issue is reproducible. I have installed the 1.1 and 2.0, 2.1 driver packs but it has not solved the issue. How do you think is really it broken and should i ask return it or could it be fixed somehow? Thanks.
×