Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blue screen of death'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. nokuto

    Using Software Causes Bsod

    When I open the capture software, after a few minutes (not actually recording anything, just before I click the capture button) my computer suddenly gets a blue screen of death. It has happened three times today, with all three times the software was open. In the first BSOD, I got an error code that read "APC_INDEX_MISMATCH" and the second and third times it said Kernel Security Check Failure. It was working perfectly yesterday. I managed to record several gameplays in full HD with absolutely no lag, so I don't understand why this is happening now. I even updated my Windows and ran a virus scan (nothing detected). I'm using an Inspiron 15-5547 running Windows 8.1.
  2. IanDude365

    Roxio Hd Pro Crash

    So, I was trying to record a video game on my Xbox 360, and I got about 2 minutes into recording until my computer showed the blue screen of death and restarted. Now, every time I press capture it does that! Help?
×