Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blurred screen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 9
    • Creator NXT 8
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 20
    • Toast 19
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi. It's been nearly a year since I've purchased this and am unsatisfied but today I decided to try it out again after seeing a video to reverse the In and Out cables which... kind of worked. Everything is plugged in correctly(well, besides the reversal) but there's no signal. But if I click "Capture Screen", my xbox screen actually pops up in the display picture with movement and all with better quality than I've ever had before with no... mixing of colors or just extremely bad quality(which I had with the normal setup before). The catch is that when I hit "Capture Screen", it stays in the black and gray "pushed in" position and I can't do anything. The capture storage size does increase though but to close this, I have to go into Task Manager and end the task. The file is there in my library but won't go into the editor or any editor really. I have tried reinstalling with a new cable but that didn't solve anything. Here is a picture that I just found on google images of what my screen looked like before I tried any of this:
×
×
  • Create New...