Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'decolorisation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I couldn't find the regular Game capture forum so I came to the HD Pro one. I have my Roxio Game Capture setup perfectly; Console component cable into PS3 and YPbPr in and Audio LR in, and the include cables going into my tv. The audio is going through my Turtle Beach cables too. The USB is going into my laptop, which ha the disc installed. Firstly, MY PS3 IS SHOWING UP DISCOLORED IN YPBPR. I don't know why, everything is setup fine; compared to YouTube. I have no component channel, so I used YPbPr, and tried on two different TVs. The issue is sill there. (See attached images) Secondly, THE CAPTURE SOFTWARE WILL NOT DETECT MY CARD Updated, everything, and it still says no signal and will not detect the card. Please help me if you can.
×