Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'game capture pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. adzig8

    Hdmi Not Working Please Help

    My girlfriend ordered the Roxio Game Capture PRO HD device as a gift for me this holiday season. I was able to use it successfully to capture my XBOX 360 device, however now I'm attempting to use it with my PC video card. I have this video card here: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130651 It has a mini-HDMI output, so I purchased a Mini-HDMI -> Regular HDMI cable. I've already confirmed that I have a working video signal by using the cable I purchased and plugging it directly into my monitor. The signal is received no problem. So, I used the cable I purchased and plugged it into the Roxio Game Capture Pro device Mini HDMI -> Regular HDMI Cable goes into my Roxio Game Capture Pro Video HDMI Input Used a regular HDMI cable from the Roxio GCP HDMI Output and plugged the other end into my monitor Plugged the Roxio GCP device into my PC via USB When I start up the program and select Input HDMI, I am getting Status: No Signal This makes no sense to me as I clearly have a working signal coming from my video card when I plug it normally into my monitor. What is the problem here? Did I get a faulty device? I've attached my DXDiag for analysis of my PC specs. DxDiag.txt
×