Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'green no signal with PS4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. So around december of 2014 i got a roxio game cap pro hd and i set it up on my ps3 and it worked nearly perfectly, with the exception of a couple of faint lines going up and down at the bottom of the screen, barely noticable so i didnt mind. then when i tried to use it again, i got the red no signal, i tried getting support but i got frustrated with it and gave up, NOW i got a hip new ps4 and now i get the green no signal, this roxio was in storage for a bit and the usb i am using is not the original for it was too short. i have the roxio set up by hdmi, but the hdmi notification light is not turning on but the ypbpr did light up when i had ypbpr hooked up to it but i haven't tried actually recording ypbpr, so what i get is a tv saying no signal and a game capture software saying no signal and even a roxio game cap saying no signal (or something in the means) im also unable to choose or change any settings in my software. I also get a notification saying i have to install/download the TRANSCODER driver but it cant find it in the disc heres what my screen looks like
×