Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help please'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. cody242424

    Help Me

    Until today, I have been able to run the program just fine. Suddenly it won't start. I have tried repairing, uninstalling and reinstalling, restarting, scanning, and just about everything else I can think of. I'm not experiencing this issue with any other program on my computer and searching has thus far provided no solution. I saved up one year aND SPENT ALL MY MONEY ON THIS AND THIS IS HAPPENING PLZ HELP ME
  2. so im thinking about purchasing a roxio game capture hd pro, but im not sure if the Turtle Beach PX3's are compatible if anyone can answer this question i would greatly appreciate it
  3. Hey Everyone, First off i'm using the Roxio HD Pro connected with HDMI cords, with a blue snowball microphone for voice overs. The problem that i am having is that in stream my voice over isn't syncing with when i say it in response to the video and audio... what's weird is that i am just now having this problem because for about 3 and a half weeks this thing has worked fine and the my mic had been in sync with the capture and stream, but now there is a delay between i say something and when it was said on stream... i didn't mess with any of the settings and now it randomly changed on me... sometimes its in sync, but if i have to restart the stream it won't be in sync. does anyone know how to fix this or can help me with the settings... i would call customer support but they want to charge me 20$ for calling them >.>
×